Starity

A legnagyobb Photoshop-bakik VI.

2014. május 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézzük, mely sztárokat tökéletesítették túl a Photoshop-„nagymesterek”.

hirdetés
A legnagyobb Photoshop-bakik VI.

Manapság elengedhetetlen a Photoshop a sztárvilágban készült képek feljavítására. Van, akinek sokat dob kinézetén a képszerkesztő program, de van, akinek fotóit nevetségessé teszi. Újabb hírességeket mutatunk be, akikből bolondot csináltak a fotográfusok:

Kate Winslet

2009-ben a GQ magazin brutálisan megcsapolta Kate Winslet derekát és lábait, de sajnos elfelejtették észrevenni a tükörképet, mely visszaadja a színésznő eredeti, “tökéletlen” alakját.

Beyoncé

Az énekesnő idomai meglehetősen híresek, így meglepő, hogy a Harper's Bazaar is odáig merészkedett, hogy vékonyabbakra cserélte az egyébként nagyon formás virgácsokat. A magazin posztolt egy kulisszák mögött készült videót, amin jól látszik, hogy Bey combjai teljesen új alakot kaptak.

Lady Gaga

A Vogue magazin 2012-es különkiadásához Gagát kérték fel címlaplánynak, ám ez abban az időben történt, mikor az énekesnő felszedett pár kilót. Ezzel még nem is lenne probléma, viszont a címlapon közölt kép alapból úgy fest, mint egy színes tervrajz, Gaga brutálisan vékony csípője és lábai a frászt hozzák ránk!

György herceg

Ugyan csak tíz hónapos, máris megkapta a részét a Photoshop-botrányból; az Us Weekly egy lesifotót választott címlapjára, s mivel nem műteremben készült, utólag javítottak a színeken és tónuson. Bár a magazin tagadta a photoshopolást, tagadhatatlan, hogy sokkal világosabb haj-, szemszínt, szemöldököt és pirospozsgás arcot kapott.

Kim Kardashian

Az OK! címlapfotóján Kim nemcsak vékonyabb csípővel látható, de teljesen más színű ruhákat öltöttek rá – csak azért, hogy kritizálhassák öltözködését a hatodik oldalon. Az arca csak szerintünk ördögi?

Fergie

Első pillantásra talán nem tűnhet fel, a bibi mégis ott van: Fergie lábai különböző vastagságúak – vajon valami új diétát követ, és csak az egyikre erősít?

Ashlee Simpson

Ashlee photoshop és smink nélkül is szép, de a Complete Woman kevésnek gondolta természetes szépségét ahhoz, hogy címlapja kerüljön, így inkább egy műanyag Barbie-ról készítettek fotósorozatot.

Paris Hilton

Hilton drága dizájnerdarabokba bújt a spanyol Vanity Fair fotósai kedvéért, de még az összes Los Angeles-i ékszerbolt aranynyaklánca sem csillog annyira fényesen a nyakában, mint az arca.

Sarah Jessica Parker

Ha ezt az arcot horrorfilmben látnánk viszont, frankón megijednénk! A Bazaar az egyébként lófejűnek csúfolt Sarah Jessica Parkerből ufót csinált, és nem tudjuk eldönteni, a vakítóan fehér bőre vagy az eltorzult arca ijesztőbb-e jobban.

Whitney Houston

Az elhunyt énekesnő azt demonstrálta, hogy a fagyizáshoz egész egyszerűen nem elég két kéz – és teljesen igaza van! Ha tehetnénk, öt tölcsért tartanánk a kezünkben, és nyomnánk is be őket sorban.

Imádjuk böngészni a Victoria's Secret weboldalát, olyan banális dolgokat vásárolhatunk, mint például az alább látható – izé... – láthatatlan retikül! Kosárba vele azonnal!

Botrányos – írja óriási betűkkel a címlapon a MEGA magazin. Ezt mondjuk mi is! Mégis milyen hosszúak szerencsétlen lány ujjai?

A Formoza merev ujjú modelljének inkább gyógyszereket kellene reklámoznia, melyek segítenek ezen a kellemetlen problémán. Valószínűleg egyébként ez az egyetlen használható fotójuk, és mindig valami mást photoshopolnak a kezébe, ha új terméket akarnak reklámozni.

Jennifer Lopez

A színész-énekesnő mérhetetlenül boldog volt, amikor életet adott ikreinek, de vajon milyen képet vágott a szülőszobában, amikor meglátta, hogy egyikük karral a homlokán született?

Taylor Swift

Az orosz Oops! magazin megörökítette a pillanatot, amikor Taylor Swift a pokolba jutott, majd az visszaköpte őt kifejlett Sátán-ivadékként. Komolyan, ez nagyon ijesztő!

Zac Efron

Hol marad a minőségellenőrzés, Men’s Health? Szerencsétlen Zac karját tényleg úgy kell beállítani, mintha egy cápatámadáson esett volna át? Ez vagy egy stresszes és elsietett munka eredménye, vagy a szerkesztőnek személyes problémái vannak Zackel. Hmm…

Rachel Bilson

A színésznő arcáról valószínűleg lefagyott a mosoly, amikor meglátta magát a GQ címlapján eltorzult jobb lábbal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek