Starity

Liv Tyler normális életre vágyik

2014. május 28. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a Red magazinnak árulta el, hogy szerinte a névtelenség egy kincs, amire az utóbbi időben nagyon vágyik.

hirdetés
Liv Tyler normális életre vágyik
Fotó: Max Abadian/Red

Liv Tyler szerepel a Red magazin 2014-es júliusi számának címlapján, így a Max Abadian által készített csodálatos fotósorozat mellé természetesen egy interjú is dukált, melynek során tette azt a kijelentést, hogy sokszor vágyik arra, hogy ne ismerjék.

„Az anonimitás számomra aranyat ér, mivel annyira értékes és becses, és imádom az olyan helyeket, ahol pihenhetek anélkül, hogy amiatt kellene aggódnom, hogy ki nem állhatnak vagy megbámulnak” – árulta el a 36 éves színésznő.

Livet továbbá kérdezték híres barátnőiről, Gwyneth Paltrow-ról és Stella McCartney-ről is, akikről nem túl meglepő módon csakis dicsérő szavakkal nyilatkozott.

„Mindig találkozunk Stellával, amikor itt van és mindig mondjuk egymásnak, hogy mennyire szeretjük egymást, aztán hirtelen ismét Londonban van. Négy gyereke van és milliónyi teendője. Gwyneth pedig egyszerűen annyira jó mindenben. Nagyon szervezett, míg én sokkal érzékenyebb és alkalmazkodóbb vagyok. Nagyon jó a szervezésben, a gyakorlatban és az ütemtervekben, miközben én minden alkalommal elveszek. Mindig elkések és rohanok” - osztotta meg a lappal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek