Starity

Deryck Whibley: „Hamarosan jobban leszek”

2014. május 28. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint arról beszámoltunk, Derycket május közepén sürgősen kórházba kellett szállítani, mivel hosszú évek óta tartó alkoholfüggősége kikészítette szervezetét, ám a zenész már szerencsére jobban van, otthonában lábadozik.

hirdetés
Deryck Whibley: „Hamarosan jobban leszek”

A Sum 41 frontemberét, Deryck Whibley-t nemrégiben sürgősen kórházba kellett szállítani, mivel alkoholfüggősége rányomta bélyegét májára és veséjére. Szerencséjére menyasszonya idejében a segítségére sietett és kórházba vitte a zenészt, ahol megállapították az orvosok, hogy a szervezetét ért károk olyan súlyosak, hogy akár egyetlen pohár ital az életébe kerülhet.

Az orvosok mindent megtettek a zenész egészségének érdekében, így nemrégiben elhagyhatta a kórházat, bár láthatóan nyomot hagyott rajta a káros életmód és a sürgősségi rehabilitáció. Ennek ellenére Deryck mégis a pozitívumot keresi és mihamarabbi gyógyulása mellett abban bízik, hogy rövidesen ismét színpadra állhat zenekara, a Sum 41 élén.

„Szeretném megköszönni mindannyiótoknak azt a rengeteg ajándékot, sajnálatot és támogatást, melyet irántam tanúsítottatok. Mindez nagyon sokat jelent nekem a gyógyulásom idején. Hamarosan jobban leszek és meglátjátok, hamarabb állok színpadra, mint hinnétek” – írta néhány nappal ezelőtt Deryck saját blogjára a bizakodó sorokat.

A zenészt nemcsak barátai, családja és rajongói támogatják abban, hogy jó útra térjen és lemondjon káros szenvedélyéről, hanem egykori felesége, Avril Lavigne is kiáll mellette, mert mint az énekesnő elmondta: számára Deryck családtag, így mindig szívén fogja viselni a férfi sorsát. Mihamarabbi jobbulást kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek