Starity

Nina Dobrev is kampányol a The American Mall folytatásáért

2014. május 28. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008-as zenés film folytatásáért harcol az egész stáb, köztük a Vámpírnaplók sztárjával, aki főszerepet játszott benne.

hirdetés
Nina Dobrev is kampányol a The American Mall folytatásáért
Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images

2008-ban debütált a High School Musical sikerein felbuzdulva az MTV új produkciója The American Mall címen, azonban nem aratott ugyanakkora elismerést, de a stáb tagjai között nagyon közeli viszony alakult ki, így a film Alexájának, Blythe Auffarthnak vezetésével most azon munkálkodnak, hogy elkészülhessen a folytatás.

Blythe a Kickstarteren indította el kampányát egy hete, mely egészen június 3-ig fog futni annak érdekében, hogy összegyűjtsék a szükséges 7 ezer dollárt, amiből jelenleg 2.597 dollár van meg.

„A The American Mall stábja visszatért és írt egy vicces musicalparódiát a rajongók számára! Nina Dobrev, Autumn Reeser, Bresha Webb, Blythe Auffarth, Brooke Lyons és Rodney To újra belebújnak szerepükbe és készek hasítani az After The Mallban, melynek eredeti zenéjét Keely Hawkes szerzi és társunk a debütálásában is. Segítsétek a stábtagjainkat, hogy újra nyomhassák és valóra váljon ez a projekt a ti nagylelkű hozzájárulásotokkal. Ne fogjátok vissza magatokat!” – olvasható a terv az oldalon.

Ha összegyűlik a várt összeg, akkor ahogy a szereplők sűrű beosztása engedi, azonnal hozzá is látnak a forgatáshoz Los Angelesben. A nagylelkű hozzájárulók pedig akár szerepelhetnek is a filmben, „mindössze” 2000 dollárt, vagyis 443 ezer forint körüli összeget kell kiperkálniuk.

A folytatás ötletét természetesen Nina is támogatja, aki az egyik főszereplőt, Allyt játszotta a már hatéves zenés vígjátékban: „Izgalmas hírek! Újra összejövünk az american mallos családdal! Légy részese a megvalósításnak! Akár szerepelhetsz is benne!” – írta örömmel a Twitteren.

Az első film hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek