Starity

Utálja debütáló videoklipjét Ariana Grande

2014. május 29. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rolling Stone-nak mesélt élete legrosszabb pillanatáról a színész-énekesnő, aminek okozója a Put Your Hearts Uphoz készült kisfilm.

hirdetés
Utálja debütáló videoklipjét Ariana Grande
Fotó: Alexandra DeFurio

2011-ben forgatta le első szóló klipjét Ariana Grande, aki azonban egyáltalán nem büszke a végeredményre, sőt, legszívesebben végleg kitörölné életéből és a zenevilágból azt. A Rolling Stone-nak mesélt őszintén a Put Your Hearts Up videójával kapcsolatban, amit egyenesen megalázónak tart.

„A gyerekek felé irányult és annyira valószerűtlennek, hamisnak éreztem. Ez volt életem legrosszabb pillanata. A forgatásra rossz barnító spray-t fújtak rám és hercegnős ruhát adtak rám és hagytak bolondozni az utcán. Az egész dolog pokoli volt. Még mindig vannak rémálmaim róla és a VEVO-csatornámon is elrejtettem” - osztotta meg a lappal.

Ennek ellenére vagy talán éppen ezért is, több millióan tekintették meg a klipet a YouTube-on, amit a törlés után természetesen sokan újra feltöltöttek. Úgy tűnik, az utómunkával odavarázsolt pillangók, az édelgés és az erős barnaság mégis meghozta eredményét.

A 20 éves énekes-színésznő emellett azt is elárulta, hogy számára a zene és az éneklés állt mindig is az első helyen, annak ellenére, hogy legtöbb rajongóját a színészkedéssel szerezte meg, főként a Nickelodeon sikersorozatában, a V, mint Viktóriában alakított karakterének, Catnek köszönhetően.

„Utálok színészkedni”mondta nevetve, majd hozzátette: „Vicces, de mindig is a zene volt számomra az első és a legfőbb dolog az életemben.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek