Starity

Tori Spelling neve a férje péniszére van tetoválva

2014. május 29. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Torié” - olvasható a felirat a színésznő férjének, Dean McDermottnak intim testrésze felett.

hirdetés
Tori Spelling neve a férje péniszére van tetoválva
Fotó: Jordan Strauss/WireImage.com

Május 27-én véget ért Tori Spelling és Dean McDermott valóságshow-ja, a True Tori, az utolsó epizódban pedig a nézők egy igen szaftos titkot tudhattak meg a házaspárról egy csajos beszélgetés során.

Barátnőivel éppen arról cseverésztek, hogy a színésznő nem aggódik-e amiatt, hogy a műsorvezetőként dolgozó Dean egy forgatás miatt Torontóba utazik, éppen oda, ahol korábban Emily Goodhanddel megcsalta őt. Így egyikük azt ajánlotta neki, hogy írasson alá csalfa férjével egy olyan dokumentumot, amiben vállalja a következményeket egy esetleges újabb kicsapongás után.

Tori azonban elárulta, hogy úgymond már gondoskodott a dologról, ugyanis Dean pénisze fölé lett tetoválva a „Torié” felirat, viszont kiderült, hogy még hűtlenkedése előtt került oda a tetkó, de ez sem akadályozta meg a megcsalást.

Az utazás nem kevés fejtörést okozott a családfőnek, aki nem akarta családját otthon hagyni, de miután menedzsere figyelmeztette, hogy akár ötmillió dolláros pert is a nyakába varrhatnak, ha visszalép, elvállalta a munkát.

„Hihetetlenül sokat jelent nekem, hogy nem akarsz elmenni. De nem hagyhatjuk, hogy egy hatalmas hiba határozzon meg minket” – mondta férjének Tori, aki másnap a gyerekkel elkísérte Dean a reptérre, ahol érzelmes búcsút vettek egymástól.

„Tudom, hogy mi forog kockán. A kapcsolatom a feleségemmel, a kapcsolatom a gyerekeimmel. Kemény. Sok mindenen mentünk keresztül. De nem fogom őket cserbenhagyni” – mondta a 47 éves férj.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek