Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 30. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, ki újított frizurát, mivel vádolják Kendall Jennert, és mennyiért lépett fel a Kardashian-esküvőn Lana Del Rey? Klikk!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Kendall Jenner megvette követőit?

A Jenner lány 7,98 millió követővel rendelkezik, de az In Touch magazin beszámolói szerint népszerűsége csak illúzió! A statuspeople applikációval kiderítették, hogy 4,6 millió kamu- vagy inaktív profil követi. Egy, a magazinnak nyilatkozott forrás elmondta, hogy Kendall lefizette az embereket a pluszkövetőkért. Továbbá a sztár állítólag ezer dollárt zsebel be minden egyes tweetért, amelyben megemlít egy-egy márkát.

*

Jennifer Paige-nek csalódást okoznak a mai énekesek

Az énekesnő a Twitteren fejezte ki, mennyire unja már, hogy a mai popiparban tevékenykedő hölgyek mást sem csinálnak, csak a hátsójukat rázzák és duettpartnerüknek pucsítanak a színpadon.

„Mi a franc ez? Annyira elegem van abból, hogy az énekeseket ilyen pozícióban kell látnom” – majd bejegyzéséhez egy képet is mellékelt, amely a 2011-es AMA díjátadón készült Jennifer Lopezről és Pitbullról.

*

Hilary Duff levágatta a haját

Megszoktuk, hogy a 26 éves anyukának állandóan hosszú a haja, de úgy érezte, eljött a stílusváltás ideje. Megkérte a celebfodrász Marcus Francist, hogy vágja le hosszú loknijait.

Az Instagramon mutatta be a végeredményt – a tépett, vállig érő haj határozottan remekül áll neki!

*

Együtt lógott Aaron Paul és Norman Reedus

Hamarosan megkezdődik a Breaking Bad és a The Walking Dead sztárjainak közös filmjének a forgatása – de előtte részt vettek egy, a Variety Studióban rendezett interjún Nyugat-Hollywoodban. Norman szuperelegáns öltönyt húzott, Aaron pedig hozta a szakadt rocker-formáját.

*

Lana Del Rey ingyen lépett fel

Beyoncééknak több száz millió forintot fizettek volna Kardashianék az esküvőért, mégsem jelentek meg a fogadáson – Lana Del Rey viszont ingyen is elvállalta a minikoncertet; a vacsora után három dalt adott elő, köztük Kim egyik kedvencét, a Young & Beautifult is.

„Sosem engedném, hogy egy barátom fizessen nekem egy előadásért” – szögezte le az énekesnő a TMZ riporterének.

*

Leighton Meester évek óta odavan Adam Brodyért

A Gossip Girl sztárja bevallotta, hogy mielőtt férjével, Adam Brodyval randizni kezdtek volna, már rég bele volt zúgva. Erről egy barátja számolt be az Us Weeklynek: „Mindig odáig volt érte, és ideges volt, hogy vele kell dolgoznia.”

A 34 éves Brody és Leighton a The Oranges forgatásán találkoztak először, és tavaly februárban, titkos ceremónia keretén belül kötötték össze életüket.

*

22 millió lájkot szerzett a Vámpírnaplók

A sorozat hivatalos Facebook-oldalát már több mint 22 millió ember lájkolta, ez alkalomból pedig Ian készített egy videót, melyben kifejezte háláját a széria rajongóinak:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek