Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. május 31. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naya Rivera és Margot Robbie hajszínt váltottak, Katy Perry bemutatta új parfümje üvegcséjét, Madonna pedig bizarr képpel sokkolta rajongóit!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Norman Reedus halálhírét keltették

A The Walking Dead sztárja balesetben elhunyt – ezzel a címmel terjedt futótűzként az az álhír, amelynek a Twitter- és Facebook-felhasználók nagy része bedőlt. “Norman Reedust ma reggel 8.30-kor halottnak nyilvánították, miután motorjával balesetet szenvedett.” Mint kiderült, az egész ízetlen tréfa, Norman pedig köszöni szépen, jól van!

*

Naya Rivera ismét barna lett

A Glee sztárját lencsevégre kapták Los Angelesben új, barna frizurájával – később a változásról blogján is beszámolt: “Annyira örülök, hogy ismét barna vagyok! Ismételten köszönöm Rebeccának a Goodform Salonból, hogy visszavitt a gyökereimhez” – írta a színésznő, majd egy képet is megosztott az eredményről:

*

Környezetbarát lesz a Fall Out Boy és a Paramore turnéja

A két együttes közös koncertsorozatához hozzájárul a LiveNation és a JustGreen LifeStyle is, akik olyan üzemanyagot biztosítanak majd a MonumenTour alatt, melyek használata nem jár szén-dioxid-kibocsátással. Mi több, egy nyereményjátékot is hirdettek az amerikai rajongók között, a nyertes pedig szén-dioxid-kibocsátásmentesen utazhat Tampába, a turné egyik állomására. A szerencsés VIP-belépőt is kap.

*

Madonna a r*bancok koronázott királynője

Az énekesnő imádja borzolni a kedélyeket: számos közönséges és bizarr Instagram-fotó után itt a legújabb dobása – pénteken egy olyan képet osztott meg követőivel, melyen egy r*banctiarát visel – maga a szó állítólag gyémántokból van kirakva. Nem vagy ehhez 55 évesen túl idős, Madge?

*

Újabb Katy Perry-parfüm érkezik!

Bizony, KatyCatek! Ötödik illata, a Royal Revolution júliusban kerül a boltokba, és a tavalyi Killer Queent követi. Négy különböző méretben lesz kapható 29 és 59 dollár között, s csaknem 20.000 boltban lehet megvásárolni. Fő illatjegyei a pink frézia, szantálfa, narancsvirág és jázmin.

*

Margot Robbie vörösre váltott

Péntek délután répavörös frizkóval mutatkozott Londonban a Wall Street farkasa sztárja, aki néhány hónapja még sötétbarna volt. A 23 éves Maggie jelenleg a Suite Française című filmet forgatja Michelle Williams, Sam Riley és Matthias Schoenaerts társaságában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek