Starity

85 éves a világ legidősebb prostituáltja

2014. június 01. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sheila Vogel-Coupe hivatalosan is a világ legidősebb prostituáltjaként van elkönyvelve a maga 85 évével. Hogyan lehetséges, hogy egy ennyire idős asszony még mindig ezt az illegális szakmát űzi?

hirdetés
85 éves a világ legidősebb prostituáltja

Ha egy pillantást vetünk a 85 esztendős Sheila Vogel-Coupe-ra, azt gondolnánk, hogy ő is az átlagos idős hölgyek csapatát erősíti, akik szabadidejükben kötögetnek, unokájukkal töltik idejük nagy részét vagy ízletes kosztokat főznek a család számára. Azonban a látszat csal, Shelia még véletlenül se mondható mindennapi öregnéninek, ugyanis nyugdíját nem a maga által megtermelt, piacon eladott gyümölcsökkel egészíti ki, hanem inkább idős létére testi bájaiból szerez egy „kicsike” pluszpénzt.

Az Egyesült Királyságban élő Sheliát tartják a világ legidősebb prostituáltjának. Talán amikor áttanulmányoztuk a fotót a néniről, észre se vettük, hogy miniszoknyában, magassarkúban és combfixben pózol a fotós előtt. 85 éves létére még mindig ad magára, és egy egyórás menetért 250 fontot, azaz 93.000 forintot kér el.

Hihetetlen, de Shelia négy évvel ezelőtt kezdte el űzni a szakmát és nem azért tette, mert annyira rá volt szorulva a pénzre, hanem mert nagyon magányosnak érezte magát második férje, Noel Coupe halála után. Ezelőtt hetente akár tíz ügyfelet is fogadott, azonban később a kliensek száma lecsökkent annak következtében, hogy az idős örömlánynak kés alá kellett feküdnie.

Miután kiderült, hogy Shelia miféle szakmát űz, családja kitagadta és az angol sajtó egy része csak rajta csámcsogott. Azonban a rengeteg negatívum nem akadályozta meg abban a nénit, hogy tovább folytassa a „munkáját”. A Channel 4 által sugárzott My Granny The Escort című dokumentumfilmben elárulta, hogy nem hinné, hogy valaha is feladja ezt az állást. Szerinte a férfiak látnak valamit benne, és ez neki nagyon jól esik.

„Gyakran a férfiak felhívnak és azt mondják, hogy 'Folytathatnánk a beszélgetést, mert nagyon felvillanyozol.' Tisztában vagyok vele, hogy nagyon nagyon szexi vagyok” - nyilatkozta. De vajon miért csinálja még mindig főleg, hogy már hamarosan kilencvenéves lesz?

A válasz egyszerű: imádja a szexet, és akárhányszor rágondolhat, jobban érzi magát. Azonban nem minden csak a szexuális kapcsolatról szól, hanem a társasági életről is. A klienseivel nemcsak intim együttlétek történnek, de beszélgetni is szoktak. Saját bevallása szerint imádja a társasági úriembereket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek