Starity

Szerdán kezdődik a Deja Vu Fesztivál

2014. június 02. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scooter 20 éves jubileumi koncertjével nyit a szegedi fesztivál, amely visszahozza a 90-es évek hangulatát!

hirdetés
Szerdán kezdődik a Deja Vu Fesztivál

Június 4-én, szerdán veszi kezdetét a szegedi Deja Vu Fesztivál a Dorozsmai úton lévő Postás Sporttelepen, ahol 21.15-től jubileumi koncertet ad a Scooter, pénteken és szombaton pedig a Mr. President, a Haddaway, dj Sash és a 2Unlimited hozzák lázba a közönséget. Hazai sztárokból sem lesz hiány: koncertezik a Kozmix, a Groovehouse, Betty Love és a TNT-s Dobrády Ákos.

A csütörtöki napot egy az egyben a családoknak szentelik, az ingyenkoncertek között kicsik és nagyok egyaránt találhatnak kedvükre való szórakozási lehetőséget, amit az Alma zenekar, Korda György és Balázs Klári, Zoltán Erika, valamint Dj Dominique és Bárány Attila biztosítanak.

Az ötödik napon a hazai tehetségkutatók legjobbjai lépnek fel Király Viktor, Janicsák Veca, Kökény Attila és Pál Dénes személyében, este pedig a ByTheWay, az MDC és Szikora Robiék foglalják el a színpadot.

További infók a fesztivál honlapján, jegyek a Ticketportál országos hálózatában és a helyszínen kaphatók. Bérlet vásárlására már nincs lehetőség, kizárólag napijegyek válthatók!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek