Starity

Demi: „Alig várom az Ed Sheerannal közös munkát”

2014. június 04. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Capital FM stúdiójában járt, ahol karrierjével kapcsolatos dolgairól mesélt, emellett előadott négy dalt akusztikus változatban, köztük egy feldolgozást is.

hirdetés
Demi: „Alig várom az Ed Sheerannal közös munkát”

Demi egy hetet töltött az Egyesült Királyságban a Neon Lights promóciója miatt, ami kapcsán több tévéműsorban is megjelent, fellépett az ikonikusnak számító G-A-Y Barban és a KOKO-ban, de a Capital FM stúdiójában is megfordult, ahol nem csak meginterjúvolták, de egy exkluzív akusztikus minikoncertet is adott.

Lovato az interjút azzal kezdte, hogy megköszönte rajongóinak a hatalmas szeretetet és támogatást, amit a Londonban töltött egy hete alatt az ott lévőktől kapott, valamint elnézést kért a Capital stúdiója előtt várakozó tömegtől, amiért érkezésekor az óriási zűrzavar miatt csupán csak néhány képet tudott készíteni, tudniillik, hogy a brit városban töltött ideje alatt a szokásosnál is több időt szánt a rá várakozókra, és addig nem távozott 1-1 helyszínről, amíg nem fotózkodott és adott autogramot minden egyes személynek.

Majd ezután az énekesnő beszélgetőpartnere megkérdezte tőle, hogy ideges-e a fellépések előtt, amire a következőt válaszolta. „Persze, hogy az vagyok, különösen az akusztikus dolgoknál. Maximalista vagyok és ha meghallom, hogy akár egy hangot is elrontottam, úgy vagyok vele, hogy 'Francba, hadd csináljam újra!' Meg kellett tanulnom lazábban kezelni a dolgot, mert hibák mindig előfordulnak.”

A Really Don't Care énekesnője mesélt az Ed Sheerannal közös duettről is, ami miatt nagyon izgatott, ám a múlt hétre tervezett közös dalírást elkellett halasztani. „Borzasztó tehetséges, így nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy vele dolgozhatok. Úgy volt, hogy a héten Londonban lesz, és akkor megírjuk a dalt, de közbejött valami, szóval most próbáljuk kitalálni, hogy mikor tudnánk időt szakítani a dalszerzésre.”

És ha már a közreműködéseknél tartunk, akkor szóba került a The Vampsszel közös munka is. Érdekesség, hogy a srácokkal sem a dal felvétele közben, sem a klip forgatásakor nem sikerült találkoznia, és az első személyes találkára csak a napokban került sor londoni kiruccanásakor, amikor is a fiúk meglátogatták őt szállodájában. „Élveztem a közös munkát. Jó volt végre találkozni velük, miután szerepelek a dalukban. Nagyon édesek voltak! A szám is jól sikerült, izgatott vagyok miatta, csakúgy, mint a videó miatt is. Klassz srácok!”

De szót ejtett az őt körülvevő csapatáról is, akik nem csak szimpla munkatársai, hanem egyben közeli barátnői is, akikkel szabadidejében felfedezte London nevezetességeit. „Szándékosan terveztük így. [Hogy csak lányok vegyék körül] Avril meglátogatott az egyik koncertemen Dél-Amerikában, és emlékszem, azt mondta nekem, hogy 'Úristen, ők mind lányok', én meg erre 'Igen, miért körülötted nincs egyetlen csaj sem?', ő meg azt felelte; 'Nincs, mellettem csak fiúk vannak'. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy egy ilyen klassz csajcsapat vesz körül. Szerintem fontos, hogy a nők más nőkkel vegyék körül magukat.”

Az énekesnő ismét sűrű hét elé néz, többek között fellép a Good Morning America nyári koncertsorozatán és Seth Meyers műsorában, beszédet mond a Jed Foundation's gálán, és tiszteletét teszi az LA Pride-on, ahol szintén fellép. Emellett készül szeptemberben startoló világ körüli turnéjára, ami kapcsán azt ígérte rajongóinak, hogy talán hallhatnak tőle új dalt is, amin még az egyik barátjával dolgoztak az év elején, de Enrique Iglesias angliai turnéjához is csatlakozik még idén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek