Starity

Hivatalos: Cameron és Benji egy pár!

2014. június 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég még csak találgatni tudtunk, mi lehet a Rossz tanár sztárja és a Good Charlotte zenésze között, ám most már hivatalos: Cameron és Benji egy párt alkotnak!

hirdetés
Hivatalos: Cameron és Benji egy pár!

Cameron Diazt és Benji Maddent a tegnapi napon kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók, miközben a pár kéz a kézben andalgott New York utcáin. Nem megerősített hírek szerint az edzőteremben találtak egymásra, miután Cam együtt edzett a zenésszel – aki barátnője, Nicole Richie sógora –, és később egy A-listás partin vettek részt, ahol többek között felbukkant Gwyneth Paltrow, Nicole Richie, Tobey Maguire és Benji ikertestvére, Joel is.

„Benji totál beleszeretett Cameronba, de Cam lassabbra szeretné venni a tempót – Benji nem a megszokott típusa. Benji már randizott Nicole több barátnőjével is a múltban, ám ez az első alkalom, hogy igazán szeretné, ha működne a kapcsolat” – nyilatkozta a Popsugarnak egy bennfentes.





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek