Starity

Chris Pine lesz az új Indiana Jones?

2014. június 04. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney legalább két új Indiana Jones-filmet szeretne készíteni fiatalabb színésszel.

hirdetés
Chris Pine lesz az új Indiana Jones?

Hollywood a remake-ek, rebootok és folytatások fellegvárává vált, nem is meglepő, hogy korábbi filmsorozatok kelnek újra életre. Az újragondolt Jack Ryan után a Harrison Ford főszereplésével készült Indiana Jones is visszatérhet a mozikba, ám mivel a színész az új Star Wars-filmen és a Blade Runner folytatásán dolgozik, másnak kell a legendás karakter bőrébe bújnia.

A Film News infói szerint a Disney legalább két új filmet szeretne forgatni, és ha Harrison Ford valóban nem tér vissza, reboot készülhet fiatalabb színésszel, a szerepre pedig Chris Pine-t tartják a legalkalmasabbnak – aki számára az efféle filmek nem számítanak újdonságnak, hiszen a Star Trekben is az ifjabb Kirk kapitány bőrébe bújt, sőt, Harrison Ford karakterét alakította az idén januárban mozikba került Jack Ryan-filmben.

A szereposztással kapcsolatban Robert Pattinson neve is felmerült, ám az Alkonyat sztárja is úszik a projektekben. Chris szóvivője egyelőre nem nyilatkozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek