Starity

Lessünk be Kendall Jenner új, saját otthonába!

2014. június 04. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Önállósodott a 18 éves modell, költözködésben pedig édesanyja volt a legnagyobb segítségére.

hirdetés
Lessünk be Kendall Jenner új, saját otthonába!
Fotó: Gavin Rea

Kylie és Kendall Jenner a tegnapi napon a Live With Kelly and Michael nevezetű talkshow vendégei voltak, hogy első közös regényüket, a Rebels: City of Indra: The Story of Lex and Liviát promotálják. A beszélgetés során pedig az idősebbik Jenner lány elárulta, hogy nemrég elköltözött a családi fészekből.

„Amikor igazából megtörtént – múlt héten költöztem be -, anya szó szerint mindent megcsinált, például segített beköltözni meg minden és mindennél azt mondta 'Majd én, majd én'. Én viszont mondtam neki, hogy 'De ez az első lakásom. Meg akarom csinálni'” – mesélte a műsorvezetőknek.

A TMZ információi szerint a 18 éves realitysztár egy kétszobás, két és fél fürdőszobás Los Angeles egyik exkluzív területén található többemeletes épület egyik lakásának büszke tulajdonosa, amiért közel másfél millió dollárt fizetett saját pénzéből. A lakáshoz járt egy, a nap 24 órájában szolgálatra kész inas, az épületnek pedig van portaszolgálata, fűtött medencéje, fitness központja, önkiszolgálós konyhája, boros pincéje és egyéb szociális helyiségek, köztük egy kártyázós szobával.

Otthona berendezésében Kendall volt a főnök, de azért Kris itt is besegédkezett a pakolásban. „Én választottam ki mindent, de alapjában véve ő segített mindent odavinni. Felajánlottam a segítségemet, de nem engedte.”

Amikor azonban arról kérdezték a lányokat, hogy sor kerül-e arra, hogy Kylie egyszer odaköltözik Kendallhoz, gyors és elég határozott válasz érkezett mindkettejüktől: „Valószínűleg nem. Túl rendetlen” – mondta a 16 éves Kylie, majd nővére a következőt vágta a fejéhez: „Ő sokkal rendetlenebb.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek