Starity

Megtalálták Miley Cyrus ellopott luxusautóját

2014. június 04. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Előkerült az énekesnő Maserati Quattroportéja, amit múlt pénteken loptak el otthonából.

hirdetés
Megtalálták Miley Cyrus ellopott luxusautóját
Fotó: Terry Richardson

Hét hónap elteltével, május 30-án ismételten betört két ismeretlen személy Miley Cyrus Los Angeles-i otthonába, akik megfújták 2014-es Maserati Quattroportéját és néhány ékszerét is.

Az esetet a Los Angeles-i rendőrség azonnal vizsgálni kezdte és a nyomozás is elindult, azonban eddig sikertelenül, mivel egyik elkövetőt sem találták meg, viszont helyettük ráleltek a lopott luxusautóra, amin a 21 éves énekesnő nagy szerencséjére semmilyen kár nem keletkezett.

„A Maseratira, amit a Cyrus rezidenciáról vittek el, sikerült rátalálna Simi Valley közelében. Jelenleg egy gyanúsított sincs előzetes letartóztatásban. A nyomozás még folyik” – mondta a rendőrkapitányság egyik szóvivője az Us Weeklynek adott közleményben.

A járművet nem sokkal a betörés után néhány helybeli vette észre, akik azonnal hívták a rendőrséget, mivel furcsának találták, hogy az út szélén árválkodik egy méregdrága kocsi, amelyen jelenleg ujjlenyomatokat és egyéb nyomokat keresnek, hogy megtalálják a rablókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek