Starity

Keira Knightley sajnálja a tinisztárokat

2014. június 04. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő az Elle címlaplánya lett, az interjúban pedig elárulta, hogy egy második titkos esküvőt is szervezett.

hirdetés
Keira Knightley sajnálja a tinisztárokat

Keira Knightley legújabb filmje, a Szerelemre hangszerelve július 24-én kerül a mozikba – ennek kapcsán ültek le a színésznővel egy interjú erejéig, mely során elárulta, biztosan nem biztatná jövőbeli gyermekeit, hogy a színészszakmát válasszák, hiszen roppant mód sajnálja az új generáció tinisztárjait.

„100 százalék, hogy azt mondanám a lányomnak; ne. 150 millió-trillió százalékban ellenezném, hogy bármi ehhez hasonlót csináljon. A tiniéveknek privátan kell zajlaniuk. Buliznod kell, hihetetlenül berúgni, nevetséges szituációkba kerülni, hibázni. Az életünk azon szakasza erről szól, és privátan kell csinálnunk.”

Keira ennek ellenére egyáltalán nem bánja, hogy nagyon fiatalon színészkedni kezdett, semmit sem változtatna az életén. „Nagyon sokáig a riporterek úgy álltak hozzám, hogy 'Szar színésznő vagy, anorexiás, az emberek pedig utálnak', ami, egy tinédzser vagy valaki számára a húszas éveiben, nagyon durva dolog.”

Tavaly mondta ki a boldogító igent a The Klaxons rockerének, James Rightonnak, mindössze 11 családtag jelenlétében a franciaországi Mazan városában májusban. Szűk baráti körére való tekintettel egy újabb privát ceremóniát tartottak ezt követően.

A Chanel-miniruháját Valentinóra cserélte, amit rózsaszín virágok borítottak. „Ezt viseltem a ceremónián, amit a barátainknak szántunk az erdőben – mert muszáj virágokat viselned a ruhádon, ha az erdőben vagy.”

Az eredeti esküvőit követően Keira és James visszatértek a család ötmillió dolláros szőlőskertjébe, ahol a fogadásra is sor került 50 vendég kíséretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek