Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 04. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kihez megy hozzá Haylie Duff? Ki váltott hajszínt ismét? Ki mutatta meg kislányát? Hogyan töltik a vakációjukat a sztárok? Cikkünkből minden kiderül!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Josh Dallas nem tud betelni fiával

Alig néhány nappal ezelőtt látta meg a napvilágot a Once Upon A Time két sztárjának, Ginnifer Goodwinnak és Josh Dallasnak közös fia; a büszke apuka másról sem tud beszélni, mint csöppségéről: „Köszönjük a rengeteg jókívánságot a kisfiunkkal kapcsolatban. Totál BELESZERETTÜNK! Ő a mi közös kedvencünk!” – írta Josh a Twitteren.

*

Haylie Duff családtagként tekint Hilary exére

Hilary Duff és Mike Comrie tavaly januárban vettek könnyes búcsút egymástól, ennek ellenére családtagként tekintenek egymásra. „Tudod, ez vicces. Úgy értem, nem olyan fura. (...) Szeretjük Mike-ot, mindig a családunk része marad!”erősítette meg Hilary nővére, Haylie is a család érzéseit az ex irányában; emellett pedig bejelentette, miszerint áprilisban eljegyezte magát Matt Rosenberg üzletemberrel. Gratulálunk!

*

Maggie Gyllenhaal újra barna

A 36 éves színésznő áprilisban lepte meg rajongóit szőke fürtjeivel a Cannes-i Filmfesztiválon, ám hamar ráunt új hajszínére és visszaváltott a jól megszokott barnára. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a hajszínváltás oka kísérleti jellegű volt, vagy egy szerep kedvéért váltott szőkére a színésznő, de úgy tűnik, ragaszkodik a barnához.

*

Kendra Wilkinson megmutatta kislányát

Az ex-Playboy-nyuszi és férje, Hank Baskett alig két hete üdvözölhették gyönyörű kislányukat családjukban, aki az Alijah Mary nevet kapta. Kendra az Us Weeklynek árulta el, miszerint úgy érzi, kislányával lett teljes a család.

A modell azzal is eldicsekedett a magazinnak, miszerint négyéves fia, Hank is nagyon büszke a kicsire és boldogan vállalja magára az idősebb testvér szerepét! Gratulálunk!

*

Carrie Underwood Miranda Lamberttel duettezik

A két szépség közös, Somethin' Bad címre keresztelt szerzeménye a Billboard Music Awardson debütált, melyet ma este élőben is meghallgathatnak a szerencsések Nashville-ben a CMT Music Awards keretein belül.

„Ez az egész kreatív folyamat egy nagyon furcsa dolog. Amikor ihletet kapok, magamhoz veszek egy kis koffeint és leülök írni. Amikor pedig végre hazajövök, magamhoz veszek egy üveg bort” nyilatkozta Carrie az írási folyamattal kapcsolatban.

*

Channing Tatum és Jenna Dewan kislánya egyéves lett

A Step Upból ismert Channing és Jenna 2013. május 30-án üdvözölhették családjukban Everlyt. A pár egy nagyon édes nyárias képet osztott meg csemetéjükről. „El sem hiszem, hogy már egyéves! Isten éltessen kicsi tündérkénk!” – írta a képhez Jenna. Egy, a párhoz közel álló barát pedig megerősítette az Us Weekly magazin riporterét arról, hogy Jenna és Channing nagyon jó szülők, akik az élet minden területén kiegészítik egymást.

*

Kelly Rowland megtalálta a lelki társait

„Hiszem, hogy a lelki társak nem léphetnek kapcsolatba egymással, de csodás barátság szövődhet közöttük. Lelki társakra találtam Beyoncé, Michelle [Williams], Beyoncé unokatestvére, Angie [Beyince], Solange [Knowles] és LaLa [Anthony] személyében. Ha valami nyomja a szívem, vagy agyalok valamin, mielőtt felemelném a telefont, hogy hívjam valamelyiküket, már hívnak is, és megkérdezik, hogy hogy vagyok, minden rendben van-e. Folyamatos összeköttetésben vagyunk egymással, és ez csodálatos dolog. Ez a legnagyobb ajándék, amit csak birtokolhatunk!”nyilatkozta az énekesnő a Hello Beautifulnak adott interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek