Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 06. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna túl sok a briteknek, Lady Gaga smink nélkül pózol, Rosamund Pike pedig babát vár! Lássuk, mi történt a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Letartóztatták az autótolvajokat

Néhány nappal ezelőtt lopták el Miley Cyrus sportkocsiját, a Los Angeles-i Rendőrkapitányság pedig ma megerősítette, hogy nem sokkal azután, hogy a jármű előkerült, a tetteseket is lekapcsolták: egy 21 éves nő, Naomi Charles és a 19 éves Tylor Scott törtek be az énekesnő otthonába, akik jelenleg is őrizet alatt állnak.

*

Smink nélkül pózolt Lady Gaga

Az énekesnő új selfie-t osztott meg követőivel az Instagramon, amin smink nélkül látható. Gaga, aki jelenleg is artRAVE: The ARTPOP Ball turnéját járja, a kép készültét megelőzően a kaliforniai San Joséban koncertezett.

*

Darth Vader nem tér vissza a Star Warsba

James Earl Jones, aki Darth Vadernek kölcsönözte a hangját az eredeti trilógiában, kijelentette, hogy nem szeretne részt venni a hetedik részben, továbbá leszögezte, nagyon büszke arra, hogy részt vehetett az eredeti epizódokban.

Jones három filmet keresztül adta hangját Vadernek, ám öltözéke alatt mindvégig Dave Prose lapult.

*

Rihannából kevesebbet kérnek a britek

Az Egyesült Királyságban korlátozták a rihannás parfümreklámok plakátjainak számát. A 26 éves énekesnő topless népszerűsíti a képeken legújabb illatát, a Rogue-ot, ennek viszont sokan nem örülnek, mondván, provokatív és szexuálisan ösztökélő. A brit Propaganda Szervezet gondoskodni fog arról, hogy a poszterek olyan helyekre kerüljenek szerte az országban, ahol gyerekek nem látják.

*

Misha Collins legyűrte a Star Trek sztárját

William Shatner és Misha Collins már több mint egy éve tweetelnek egymásnak, Bill olykor élőben közvetíti a közösségi portálon az Odaát új epizódjait, és végre a személyes találkozásra is sor került, amelyről Misha számolt be: „Általában nem keveredek verekedésbe idegenekkel, de ez a pasas kérte.”

*

Babát vár Rosamund Pike

Rosamund Pike és párja, Robie Uniacke 2009 óta alkotnak egy párt, kisfiuk, Solo két évvel ezelőtt született. Az E! News értesülései szerint a színésznő, aki olyan filmekben tűnt fel, mint a Jack Reacher és az Egy lányról, második gyermekét hordja a szíve alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek