Starity

A Glamour Awards legjobban öltözöttjei

2014. június 05. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014. június 3-án megrendezésre került a brit Glamour Awards Londonban, ahol az angol szórakoztatóipar apraja-nagyja tiszteletét tette.

hirdetés
A Glamour Awards legjobban öltözöttjei

Lezajlott idén is a divat Oscar-díj-átadója, a Glamour Awards London szívében. Mint mindig, most is az év nőit tüntették ki különböző kategóriákban, így többek között szobrot vihetett haza a Little Mix, Taylor Swift, Jenna Coleman, Nicole Kidman és Paloma Faith.

A vörös szőnyegen igyekezett mindenki ragyogni – nézzük, kinek, hogy sikerült!

Sophie Ellis-Bextor

Sophie Ellis-Bextor gyönyörű kék, egyedi szaténruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami kiemelte tengerkék szemét. Az összhatást laza copffal és narancsszín rúzzsal koronázta meg, Christian Louboutin-cipőkkel.

Laura Haddock

Minden szemet elkápráztatott fehér, görög istennős laza ruhájában. Szettjét tökéletessé tette egy arany hajpánttal.

Lake Bell

Lake Bell megmutatta aranyos pocakját fekete Chanel-ruhájában, amihez illő táskát és cipőt választott. Sminkje nude hatást keltett, s nem is kellett több – a hölgy természetesen is gyönyörű!

Ricky Wilson

Ricky Wilson minden női szívet megdobogtatott mint a gála macsója! Fekete öltönye kiemelte aranyszőke haját és kék szemeit.

Little Mix

A brit lánybanda, szokásához híven, nagyon stílusosan, kifinomultan jelent meg a díjátadón. Részvétük kifizetődött, hiszen Adam Lamberttől átvehették a legjobb bandának járó szobrocskát.

Adam Lambert

Az amerikai sztár jelenleg is a Queennel próbál Angliában, de szakított arra időt, hogy megjelenjen az átadón. Az énekes homokszínű öltönyt választott Alexander McQueen-, kígyóbőr hatású inggel, arany kiegészítőkkel.

Myleene Klass

Az angol énekesnő helyes, japán hatású tunikát választott, természetesen fésült hajjal. Megjelenésére a káprázó mosolya tette fel az i-re a pontot.

Sam Smith

A Lay Me Down énekese, Katy Perry egyik legjobb barátja, nagy sikernek örvend hazájában, és jelenleg is az iTunes-slágerlista tetejéről kacsintgat ránk. Sam egyszerű, fekete szmokingban tündökölt az átadón.

Louisa Rose Allen

Foxes megosztó, nem sokat terülő fehér szoknyában, melltartóban és kardigánban jelent meg. Díjat bár idén nem vihetett haza, a bájos énekesnő egyre nagyobb sikereket ér el, így jövőre minden esélye megvan rá!

Daisy Lowe

Az angol modell minden kétséget kizáróan az este egyik legjobban öltözött hölgye volt! Fekete, 60-as éveket idéző ruháját vörös rúzsa és szépen fésült hollófekete haja tette tökéletessé.

David Gandy

A brit modell nagyon sármos volt Dolce & Gabbana-, kockás öltönyében. Csillogó kék szem, jól fésült haj – erre a megjelenésre csakis csillagos ötöst tudunk adni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek