Starity

Demi Lovato hisz az űrlények és sellők létezésében

2014. június 05. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Late Night with Seth Meyers műsorban arról mesélt, hogy hisz a sellők és földönkívüliek létezésében, de megmutatta a nézőknek legfrissebb frizuráját is.

hirdetés
Demi Lovato hisz az űrlények és sellők létezésében

A 21 éves énekesnőről rajongói tudhatják, hogy szabadidejében a bűnügyi sorozatok mellett, imád spirituális és természetfeletti dolgok után kutakodni, évek óta hangoztatja, hogy hisz a szellemek és űrlények létezésében, ám most egy újabb dologgal bűvelt a listája.

Demi tegnap Seth Meyers késő esti műsorában járt, ahol arról beszélgettek a műsorvezetővel, hogy nemcsak a földönkívüliekben hisz, hanem úgy gondolja, sellők is léteznek. „Micsoda énközpontúság lenne emberként azt hinni, hogy mi vagyunk az univerzum egyetlen élőlényei? Tudom, hogy léteznek.”

Lovato a teóriáját is megosztotta a nézőkkel, mégpedig úgy gondolja, hogy ezek a lények az Indiai-óceán fel nem fedezett részében élnek, és Kolumbusz Kristóf is látott három sellőt, miközben Amerikába tartott. Majd hozzátette, nyugodtan nevesse őt ki bárki, akkor is hisz bennük.

Az interjú további részében szót ejtett világ körüli turnéjáról, hogy milyen volt brazil rajongóival együtt elkészíteni a Really Don't Care dalszöveges videóját, valamint arról is mesélt, hogy mivel ki nem állhatja az egész hollywoodi felhajtást, megpróbál minél jobban elhatárolódni a nyilvánosság elől, ezért is vásárolt LA egyik eldugodt részében egy apartmant, ahol a szomszédai mind idős emberek.

Emellett a tegnapi nap folyamán részt vett a Cosmo For Latinas Fun Fearless rendezvényén, ami előtt egy kicsit újított haján. A hajvégének szőke tincseit átszínezték, így már lilás-ezüstös színekben pompázik, amiről több képet is posztolt a Twitteren, köztük egy olyat, amin smink nélkül látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek