Starity

Június 23-án jelenik meg Alizée új albuma

2014. június 05. 15:03   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szőkévé avanzsált korzikai énekesnő beharangozta új albumát, s emellett ősszel színpadra is lép a Blonde Tour keretein belül.

hirdetés
Június 23-án jelenik meg Alizée új albuma

Miután Alizée megnyerte a Danse avec les stars negyedik szériáját 2013 őszén, rögtön stúdióba vonult, hogy 2014-ben egy új albummal térhessen vissza. Az énekesnő olyan neves művészekkel dolgozott együtt hatodik lemezén, mint Zazie, Pascal Obispo vagy Lionel Florence.

Áprilisban Alizée visszatért egy új dallal, a Blonde-dal, s a külseje is megváltozott: barna hajkoronáját szőkére cserélte. Májusban megjelent a dalhoz készült videoklip is, mely a nézettségi számok alapján az utóbbi idők legsikeresebb Alizée-dala lett: egy hónap alatt több mint egymillióan tekintették meg Youtube-on.

Alizée hatodik nagylemeze az új dalhoz hasonlóan a BLONDE címet viseli, s június 23-án kerül a boltokba.

A rajongók örömére ősszel pedig ismét turnézni indul, melyre 10 éve nem volt példa Franciaországban. A turné során több francia és belga nagyvárosba is ellátogat majd az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek