Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. június 06. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, hogyan festettek a hírességek május utolsó napjain és június elsején!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Május 26. és június 1. között került megrendezésre többek között a Huading Film Awards, a Veuve Clicquot Polo Classic és a World Music Awards, de múlt héten ünnepelte például a Pretty Little Liars stábja a sorozat 100. epizódját, és megnyílt a Millions Of Milkshakes is, valamint lezajlott a Demóna, A holnap határa és a Hogyan rohanj a veszTEDbe premierje.

Ezen alkalmaknak pedig a híres hölgyemények megadták a módját, ugyanis szebbnél szebb ruhakölteményekben pompáztak, mi pedig ezek közül válogattuk ki a legstílusosabbakat.

Lucy Liu a június 1-jén tartott Huading Film Awardson két meseszép, Carolina Herrera-estélyiben is végiglejtett a vörös szőnyegen. Először egy sötétkék, arany hímzéssel díszített, vállnélküli ruhában mutatkozott, majd egy ugyancsak pántnélküli, fekete színű és elefántcsontszínű virágmintával tarkított költeménybe vedlett át.

Május utolsó napján tartották meg hetedik alkalommal a Veuve Clicquot Polo Classicot, ahol jelen volt Lupita Nyong’o, Julianne Moore, Olivia Munn és Dakota Johnson is.

Julianne egy sötétkék kezeslábast válaszott Rosie Assoulin 2014-es őszi kollekciójából, Lupita egy fekete-fehér Alexander McQueen-ruhát, fekete szandált és kalapot viselt, Olivia egy Lover márkájú elefántcsontszínű miniruhába bújt, Dakota pedig Diane von Furstenberg 2014-es tavaszi kollekciójának egyik fekete-fehér darabjában jelent meg, melyhez Jimm Choo-lábbelit és egy szalmakalapot párosított.

Ahogy idén a Vámpírnaplók, úgy a Pretty Little Liars is mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a stáb leforgatta a 100. epizódot, ennek alkalmából pedig az ABC Family tartott egy kis ünnepélyt szintén május 31-én, ahol természetesen megjelent a négy főszereplő is, akik mind lenyűgözően festettek.

Ashley Benson egy bájos, fehér Camilla and Marc-dresszben tett jelenést; Lucy Hale egy Tanya Taylor által tervezett szettben érkezett; Shay Mitchell hozta szokásos szexi formáját ezzel a fekete Cushnie et Ochs-ruhával; Troian Bellisario pedig szintén a fehér mellett tette le a voksát, azonban ő inkább a Three Floor márkát választotta, cipő terén pedig Alexandre Birman mellett döntött.

Múlt héten Camilla Belle két Gucci-eseményen is részt vett, ahol természetesen ilyen márkájú ruhákban mutatkozott. A május 26-i vacsorára egy fekete-fehér, zebracsíkos maxiruhában és vörös retiküllel érkezett, a 30-án tartott konferencián pedig a 2014-es őszi kollekcióból származó ujjatlan, pisztácia-zöld színben pompázó ruhában jelent meg, aranyszínű magassarkúban és fehér, virágmintás táskával a kezében.

Nem csak Lucy Liu sétált végig a 2014-es Huading Film Awards vörös szőnyegén, hanem Jordana Brewster és Halle Berry is, akik egymás szöges ellentéteként jelentek meg.

Jordana ugyanis talpig hófehérbe és ezüstbe öltözött 2014-es Philosophy-ruhájával, Smythson-retiküljével és ékszereivel – akár egy angyal. Halle pedig a végzet asszonyának öltözött 2003-as fekete, Elie Saab-ruhájának köszönhetően, melyen hímzett virágok is helyet kaptak.

Május 29-én tartották az immár 13. alkalommal megrendezett pikniket a New York helyreállításáért indított projekt keretein belül. Cynthia Nixon egy igazi nőies, elefántcsontszínű Max Mara-költeményben érkezett, melyet virágminták díszítenek. Amy Poehler egy elegáns, 2014-es Monique Lhuillier-ruha mellett döntött, amihez szürke blézert és Stuart Weitzman-szandált húzott. Bette Midler pedig egy fekete, gyöngyökkel kirakott tunikát vett fel egy egyszerű fehér nadrághoz.

Egy nappal korábban pedig Zendaya Coleman vett részt a Millions Of Milkshakes nevezetű üzlet nyitóceremóniáján Shanghaiban. A Disney-üdvöske ezúttal egy aranyos, testhez simuló, rózsaszín Ted Baker-miniben lejtett végig a rózsaszín szőnyegen, melyhez szintén ilyen színben pompázó Loubouti-magassarkút húzott.

Allison Williams május 28-án volt a Variety Studio vendége, itt azonban nem csak egy összeállításban mutatkozott: először egy bájos Giambattista Valli-ruhát vett fel, ami a 2014-es elő-őszi kollekcióból származik, majd a Nonoo szintén ezen kollekciójának egy darabjába bújt bele, mely kék és fehér színben tündököl, végül pedig egy szintén kék, Louboutin-magassarkúval tetézte megjelenését.

Másnap Connie Britton is szerepelt a stúdióba látogatók listáján, aki egy 2014-es Andrew Gn-ruhában jelent meg, ami fehérszínű és fekete hímzett virágok díszítik.

Múlt héten elérkezett az a várva várt pillanat is, amikor a Disney vadonatúj kasszasikerének ígérkező Demóna debütált. A premierre a gonosz boszorka szerepében látható Angelina Jolie egy szemetes zsákszerű, fekete Versace-estélyiben érkezett, ami első látásra nagyon furcsa, de be kell látnunk, tökéletesen passzol a színésznő és egyben karaktere stílusához is.

Ha pedig Angie szerepben maradt, akkor fiatal kolléganője, Elle Fanning sem jelenhetett meg valami egyszerű ruhában: egy igazi hercegnőhöz illő csillogó Elie Saab-estélyiben lejtett végig a kék szőnyegen.

A május 27-én Monte Carlóban megrendezett World Music Awards fellépői között szerepelt Miley Cyrus, aki két díjat is hazavihetett, ugyanis övé lett a legjobb videóért és a legjobb női előadónak járó szobrocska is. Díjátvételekor egy meglepően visszafogott és sokat takaró ezüst Kaufmanfranco-kreációban lépett színpadra, majd fellépésekor egy vidám hangulatú, virágmintás Giambattista Valli-ruhába vedlett át.

Az egykori Disney-csillag mellett azonban a World Music Awards vörös szőnyegére lépett még Jourdan Dunn is, aki megvillantotta hosszú lábait zöld Elie Saab-minijében, valamint a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev, aki Jenny Packham 2013-as tavaszi kollekciójából származó arany és citromsárga színekben pompázó estélyiben jelent meg, és Chanel Iman is, aki ezzel a szexi ezüst ruhával már zsinórban a harmadik alkalommal döntött a Reem Acra mellett.

A holnap határa május 28-i londoni premierjén Emily Blunt egy igazán szemet kápráztató vállnélküli, piros, kék és lila színben tündöklő Osman-ruhában érkezett, mely a 2015-ös kollekcióból származik. Kiegészítők terén Kurt Geigernek és David Yurmannak szavazott bizalmat.

Három nappal korábban szintén a brit fővárosban vett részt egy sajtótájékoztatón, ahol egy sötétkék, fehér virágokkal tarkított Oscar de la Renta-kreációban és Rupert Sanderson-cipőben állt a kamerák elé.

A színésznő szintén 28-án a New York-i bemutatón is megjelent, méghozzá egy dögös vörös, pántnélküli Pradában. Pink színá retikülje szinten a neves márka nevét viseli, ékszerei viszont Lorraine Schwartztól valók.

Május 27-én zajlott le a Hogyan rohanj a veszTEDbe londoni sajtótájékoztatója, melyen Amanda Seyfried egy 2014-es fekete színű Alexander McQueen-miniben jelent meg, melynek felsőrészén fémes díszítés található, cipője pedig Giuseppe Zanotti munkáját dicséri. Charlize Theron szintén a fekete mellett tette le a voksát, azonban ő inkább Stella McCartney-nak szavazott bizalmat ruhája terén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek