Starity

William Levy és Ximena Navarrete tényleg összeszűri a levet?

2014. június 06. 19:07   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kubai származású színészről és az ex-szépségkirálynőről a napokban olyan fotók jelentek meg, melyeken csókolóznak és ölelkeznek egymással Miami egyik szállodájában.

hirdetés
William Levy és Ximena Navarrete tényleg összeszűri a levet?

A La Tempestad (A vihar) sztárjai, Ximena Navarrete és William Levy körül hónapok óta keringenek a hírek, miszerint együtt vannak. A pletykák már 2013 júliusában napvilágot láttak a La Tempestad forgatásakor, így a színészt azzal vádolták, hogy megcsalja a gyönyörű Elizabeth Gutierrezt, ám ő mindent tagadott.

Most azonban a két sztárt a napokban lencsevégre kapták a paparazzik Miami egyik szállodájában, ahol látszott rajtuk, hogy nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, ugyanis az ex-szépségkirálynő és William csókolóztak és ölelkeztek egymással.

Az említett fotókat a napokban a TVnotas magazin jelentette meg és nagyon jól látszik, hogy milyen meghitt pillanatokat töltöttek együtt. Egyes személyek azt állítják, hogy a Kettős játszma sztárja naponta meglátogatta Ximenát a szállodában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek