Starity

Pretty Little Liars: jön a válaszok évada

2014. június 08. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nap múlva debütál a népszerű drámasorozat ötödik szezonja, így az elmúlt napokban rengeteg interjút készítettek a főszereplőkkel, akik csak még jobban felcsigázták a rajongókat.

hirdetés
Pretty Little Liars: jön a válaszok évada
Fotó: Andrew Eccles/ABC Family

Június 10-én végre elérkezik a várva várt pillanat a Pretty Little Liars nézői számára, amikor is az ABC Family levetíti Amerikában az ötödik, a készítők és a szereplők által a válaszok évadának nevezett szezon legelső részét, a történet pedig pontosan ott folytatódik, ahol a március 18-i fináléban abbahagyták.

Mivel a sorozat népszerűsége töretlen, sőt, egyre csak növekszik a nézettsége, nem csak a rajongók, hanem népszerű magazinok és weboldalak is kapkodnak a stáb tagjaiért, hogy interjúkat készíthessenek velük, így az elmúlt néhány napban az E! Online-nak esélye volt beszélgetni Troian Bellisarióval, Shay Mitchell-lel és Sasha Pieterse-szel is, az OK! magazinnak pedig Ashley Bensont sikerült mikrofonvégre kapnia a forgatás során.

Vigyázat, spoiler-veszély!

Ashley megosztotta, hogy karaktere, Hanna 180 fokos fordulatot vesz, ugyanis eddig egyfajta példaképként tekintett Alisonra, főként stílusügyileg, viszont most, hogy kiderült, Ali tényleg életben van és azután, hogy annyi szenvedést okozott nekik, visszatér majd Rosewoodba, többé nem akar olyan lenni, mint ő.

„Nos, idén egyfajta sötét fázison fog átmenni. Úgymond elveszíti önmagát és nem is igazán tudja, hogy ki is ő valójában” – kezdte a 24 éves színésznő, majd hozzátette: „Egy sötét időszakon fog átmenni. Drasztikusan megváltozik a stílusa és újra az alkoholhoz fog nyúlni, mint az első évadban. Meglátjuk, hova fogja ez vinni. Szerettem volna egy sötétebb történetet erre a szezonra. Nem tudom, hogy mennyire lesz sötét, de nagyon szeretném, ha elég sötét lenne.”

Az OK! pedig egy fotót is megosztott Hannaról, mely alapján szó szerint feketébe fog borulni, ugyanis szőke hajában fekete melírcsíkok vannak, amik tetszenek Ashley-nek, de elárulta, alig várja, hogy végre kivehesse a póttincseket, mivel nagyon zavarják. Továbbá azt is kijelentette, hogy sokkal jobban szereti Hanna új stílusát.

„Jó móka teljesen más stílusa lett, mivel most farmert, csizmát és pólót hord, nagyon kényelmes dolgokat, nem úgy, mint amikor mindig magassarkúban és virágmintás cuccokban volt, amiket imádtam, de jó látni, hogy változik egy kicsit.”

Ahhoz pedig, hogy Caleb visszatér, nagy reményeket fűz, mert nagyon szeretné, ha a Haleb páros újra összejönne. „Azt hiszem ebben az évadban nagyon érdekes lesz a történetük. Visszajön és az elején ez kínos, mivel Hanna Travisszel van, amit Caleb is tud, de nem tetszik neki. Remélem, hogy megint együtt lesznek.”

„Valami őrületes dolog fog történni ebben az évadnyitóban. Mindig ezt mondom, de ez megint talán az egyik kedvenc epizódom lesz. Sok minden fog történni és azt hiszem a kérdések, amik a fináléval kapcsolatban az emberekben vannak, meg lesznek válaszolva” – árulta el az E! Online riporterének Shay.

A 27 éves színésznő arról is beszélt még, hogy sok kalamajkát fog okozni karaktere, Emily szerelmi életében Alison a visszatérésével, mivel ő volt az első szerelme és valószínűleg még mindig fűzik hozzá gyengéd szálak, azt viszont nem tudni, hogy Ali is ugyanígy érez-e iránta. Ráadásul ott van Page is, akivel azonban most nem áll túl jól a szénájuk és Ali sem éppen a szíve csücske, így lehet, hogy egy érdekes szerelmi háromszög is ki fog alakulni.

Shay továbbá nagyon örül annak, hogy Alison újra a lányok között lesz, emiatt pedig elmondása szerint ez az évad minden eddigitől különbözni fog és sok nyitva hagyott kérdésre választ kapnak a nézők, például arra is, hogy amikor álmukban megjelent a halottnak hitt lány, tényleg ott volt-e vagy csak a tudatalattijuk játszadozott velük.

„Troian a nővérem, aki sose volt, és most van két húgom is, akik ezelőtt szintén nem voltak, szóval ez nagyon jó, egy nagyon szoros csapat vagyunk, nagyon jó egy ilyennek a részese lenni” – osztotta meg, majd hozzátette, hogy egy igazi családdá vált az egész stáb az elmúlt évek alatt, mivel szinte több időt töltenek együtt, mint saját családjukkal.

„Gratulálok, nem ölted meg Alit. Örülsz ennek a hírnek?” – kezdte a beszélgetést Troiannal Kristin Dos Santos, aki azonban egyáltalán nem volt elragadtatva ettől: „Őszintén? Nem. Nagyon le voltam törve.”

A 28 éves színésznő ugyanis imádja, amikor Spencer kicsit letér a helyes útról és bár tudja, a jók oldalán kell állnia és nyilvánvaló volt, hogy nem ölte meg Alit, de nagyon szerette volna beleszőni a történetbe, hogy legalább megpróbálta volna eltenni őt láb alól.

Troian éppen egy Spoby-jelenet forgatásáról érkezett, így elárulta a riporternek, hogy nagyon örült, hogy újra sorozatbeli barátjával dolgozhat együtt, egészen addig, amíg az egyik stábtag fel nem világosította, hogy jelenleg nem áll a legfényesebben a kapcsolatuk.

„Spencer és Toby mindketten nagyon hevesek és egy kicsit bizarr emberek, ezért is illenek össze” – kezdte, majd hozzátette, hogy mindig lesznek hullámvölgyeik, amikor is Toby pipa lesz Spencerre, kocsiba ül és elmegy a városból.

Arról pedig, hogy milyen jövőt lát a sorozat számára, így válaszolt: „Úgy gondolom, hogy több részt forgattunk le eddig, mint amennyit majd még fogunk. Tudom, hogy lassacskán a végére érünk, ami nagyon izgalmas, mert ez azt jelent, hogy a válaszok, a rejtély és azok, amire a nézők évek óta várnak, végre kiderülnek. Nem akarok 35 évesen gimis lányt játszani.”

Valószínűleg minden rajongót sokkolta az, amikor kiderült, hogy Mrs. DiLaurentis élve eltemette a saját lányát, bár azt hitte, hogy meghalt, de ez a fordulat magát Sashát is rendkívül meglepte.

„Igen, ez egy olyan dolog volt, amit igazából egyáltalán nem láttam előre. Nagyon nagy csavar. Elképedte,m mert hát, hogy tehet ilyet valaki?” – osztotta meg a 18 éves színésznő, aki hosszú ideig maga sem tudta, hogy Alison életben van és ő is rengeteget agyalt a nézők által sokat vitatott iker-teórián, de elárulta, hogy ezt a feltevést most már véglegesen elfelejthetik.

Sasha továbbá elmondta azt is, hogy szerinte Emily különleges helyet foglal el Alison szívében, mivel úgy véli, a kapcsolatuk is teljesen más, mint a másik három lánnyal.

„Nem tudom pontosan megmondani, hogy hol fognak kilyukadni, mivel igazából még én sem tudom. De tudom, hogy a rajongók nagyon drukkolnak Emisonnak” – árulta el, majd ő is csak annyit tudott mondani, mint Shay, ugyanis nem tudja, hogy Ali valójában hogyan is érez Emily iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek