Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. június 07. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nina Dobrevet újabb híres pasival hozták szóba, Justin Timberlake-nek hiányzik Aaron Paul, Olivia Munn-nak új barátja van, Ashley Tisdale divatblogot fog vezetni, Courteney Cox pedig úgy tűnik, hamarosan oltár elé áll. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Nina Dobrev Dominic Howarddal jár?

Azt csiripelik a madarak, hogy a Vámpírnaplók főhősnője újabb pasit csavart az ujja köré, mégpedig a Muse dobosát, Dominic Howardot, akivel a 2014-es Monacói Nagydíjon mulattak együtt.

Szemtanúk és a képek bizonysága szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, néhány rajongó pedig a Twitteren dicsekedett el azzal, hogy látta őket csókolózni.

*

A Twitteren tervezgetett randit Aaron Paul és Justin Timberlake

„Kérdés: van még rajtam kívül valaki, aki jogosan hiányolja Walter White-ot és Jesse Pinkmant? Nem lehetek én az egyedüli, ugye?” – írta június 5-én a Twitterre az énekese Breaking Bad két karakteréről, amire rövidesen válasz is érkezetett színész barátjától: „Te is hiányzol nekem haver. El kellene mennünk valamikor pizzázni.”

Timberlake erre egy pizzás Vine-videóval válaszolt, amire Aaron a következőképpen reagált: „Lehetek őszinte? Azt hiszem beleszerettem ebbe a pizzába.”

*

A TLC-nek nem tetszett Rihanna Swarovski-kristályos ruhája

Az ausztrál Channel 7 csatorna Sunrise nevezetű show-jának vendége volt június 7-én Tionne Watkins és Rozonda Thomas, ahol elárulták, hogy nincsenek elragadtatva az énekesnő folytonos pucérkodásától és a CFDA Awardson viselt ruhájától sem.

„Nem kell minden egyes alkalommal meztelennek lenned, amikor látlak. Nehéz bármi ilyesmit is mondanunk, mivel ha ezt tesszük, az emberek azt mondják 'Ó, a TLC biztosan féltékeny'. Hogy nevén nevezzem a dolgot” – mondta T-Boz, majd Chilli hozzátette: „Mi lettünk mindenidők legtöbb lemezt eladó lánybandája úgy, hogy rajtunk volt a ruhánk és ez sok mindent elmond.”

*

Olivia Munn és Aaron Rodgers egy pár

A minap kapták lencsevégre a szemfüles paparazzók a 33 éves színésznőt és a Green Bay Packers játékosát Nyugat-Hollywoodban, amint kézen fogva sétálnak és egy csók is elcsattant közöttük, így most már biztosan szakított Olivia Joel Kinnamannel.

*

Hamarosan férjhez megy Courteney Cox?

Egy forrás árulta el a Page Sixnek, hogy a Snow Patrol gitárosa, Johnny McDaid feleségül szeretné venni a színésznőt, ami rövidesen meg is fog történni.

„Johnny imádja a lányát, Cocót és el akarja venni Courteney-t. Megbeszélték már az eljegyzést és mindenki úgy gondolja, hogy valóra is fog válni” – osztotta meg a közeli ismerős.

*

Divatblogot indít Ashley Tisdale

Gőzerővel tervezi esküvőjét az énekes-színésznő, producerként dolgozik a Young & Hungry című sorozaton és nemrég egy új szériában is szerepet kapott, most azonban egy újabb projektbe fog bele, ugyanis június 7-én bejelentette Instagram-profilján keresztül, hogy saját divatblogot fog szerkeszteni.

Kedvcsinálásképpen pedig néhány fotót is megosztott, melyeken egy több tízezer forintot érő Love & Lemons-szettben, Givenchy-cipőben és Free People-ékszerekkel pózol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek