Starity

Dalpremier: Selena Gomez & Ben Kweller - Hold On

2014. június 07. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágot látott a Rudderless című film egyik dala, melyet Ben Kwellerrel énekel a színész-énekesnő.

hirdetés
Dalpremier: Selena Gomez & Ben Kweller - Hold On
Fotó: Dream Out Loud

Idén január 24-én mutatták be a Sundance Film Festivalon William H. Macy zenés drámáját, a Rudderlesst, melynek főbb szerepeiben Selena Gomez, Anton Yelchin, Jamie Chung, Billy Crudup, Felicity Huffman és Laurence Fishburne láthatóak.

A történet egy tragédiával kezdődik, ugyanis Samnek (Crudup) meghal a fia, miközben pedig a holmiját pakolja, az apa rálel számos dalszövegre és demófelvételre, így rájön, hogy fia rendkívül tehetséges volt. Ezek után a tiszteletére bandát alapít, melynek egyik tagját, Kate-et fogja alakítani Selena.

Így hát nem meglepő, hogy a minap felkerült az internetre a film egyik hivatalos dala, a Hold On, amit egy szál kíséretével énekel a fiatal színész-énekesnő és egyik kollégája, Ben Kweller, aki Willie szerepét kapta meg.

Arról egyelőre nincs hivatalos és pontos információ, hogy mikor kerül a mozikba a Rudderless, de a hírek szerint még idén megtekintheti a nagyközönség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek