Starity

Így tartja formában magát Katy Perry

2014. június 08. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry edzője, Harley Pasternak a Closer magazinnak nyilatkozott arról, az énekesnő miféle edzésprogramot végez.

hirdetés
Így tartja formában magát Katy Perry

A 29 éves énekesnőnek irigylésre méltó alakja van, de természetesen akárcsak mások, ő is keményen küzd azért, hogy formában maradjon. Gyakran trénerével, Harley Pasternakkal együtt edz, aki mindent megtesz azért, hogy Katy ne szedjen fel pluszkilókat.

„Hogy erős és fitt maradjon, de megőrizze nőies vonalait, hetente ötször edz – alacsony és magas intenzitású kardiót végez, különösen a derekára megy rá.”

Katy jelenleg a Prismatic világ körüli turnéját járja, mely május hetedikén kezdődött Belfastban, és március 22-én ér véget Stockholmban. Természetesen ez alatt az idő alatt is edzenie kell, ráadásul speciális étrendet követ.

„Száműztem étrendjéből az alkoholt és a zsíros ételeket. A reggeli fehérjedús, többnyire omlett teljes kiőrlésű tósztkenyérrel, ebédre saláta grillezett csirkével, vacsorára pedig sült garnélarák a fogás.”

A Dark Horse énekesnője korábban elárulta, az, hogy az alkoholt kiiktatta életéből, csodákat tett vele: „Nem voltam olyan ideges állandóan, fogytam 2,5 kilót. A hajam, a körmeim erősödtek. Talán a 20 százalékát iszom annak, amit egykor” – mesélte a Look magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek