Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: JLS

2014. június 10. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk az egykori fiúbanda, a JLS legjobb és legrosszabb címlapfotóit!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: JLS

A JLS 2008-ban lett ismert a brit X-Faktorban, ahol a második helyen végeztek. Négy kiadott album után 2013-ban döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják, így az együttes feloszlott. A rendkívül sikeres zenekar számtalan újság címoldalán szerepelt, lássuk, melyek sikerültek a legjobban és a legpocsékabban – kezdve az előbbivel:

LadMag magazin, 2010. december

A JLS bekeményített, a mikrofont bokszkesztyűkre cserélte, és valljuk be, jól áll a srácoknak! A fotó egész jól sikerült, nem vitték túlzásba a retusálást, és sikerült kiemelni a fiúk előnyös vonásait.

Top Of The Pops (speciális kiadás), 2012. november

A magazin speciális kiadásának címoldalán igazán elegáns ruhát viselnek, és mosolyognak vissza ránk. A fotónak egyetlen hátránya Aston haja, amit túl rövidre vágott a fodrásza.

Top Of The Pops, 2010. november

A magazin a címoldalra egy egyszerűbb képet választott, de a fiúk édes mosolya feldobja. Ráadásul a magazinhoz készített interjúból megtudhatjuk, miért szeretnének a fiúk egy ölelést a rajongóktól.

Bliss, 2010. december

A címlapból kettő készült, az egyiken Aston és Jon, a másikon pedig Marvin és Oritsé láthatóak. A képek mellett bónuszként még aláírást is kapunk a srácoktól!

Top Of The Pops magazin (speciális kiadás), 2012. szeptember

A magazin egy éven belül kétszer is a speciális kiadás címoldalára tette a brit együttest – akárcsak az előzőek, egyszerű, de pont ez teszi különlegessé – meg persze a fiúk mosolya.

A legrosszabb címlapfotók:

Faboulus magazin, 2010. július

Bár a fiúknak a keményebb stílus is jól áll, ez a címoldalon nem látszik. Nagyon átestek a szerkesztők a ló túlsó oldalára, szinte rá sem ismerni a JLS tagjaira, akik ebben a szerelésben még egy lightmetal bandába is beillenének.

TV Times magazin 2009. október

A fiúk e címlapja egy melegmagazin számára készült pályafutásuk elején, amelyhez őszinte interjút adtak, azonban nem tudunk átsiklani afelett, hogy ez az ing Astonnak egyáltalán nem áll jól. Ezenkívül a fiúkat kicsit túl is retusálták.

Faboulus magazin, 2011. november

Ez a címlap bekerülhetett volna a legjobbak közé is, hiszen a srácok nagyon csinosak, és különleges a fotó is, de a túlzásba vitt retusálással elrontották – akárcsak az egy évvel korábbi címlapot –, mintha viaszbábukat látnánk kiállítva!

Flavour magazin, 2009. november–december

Ezen a fotón a fiúk nem hozták a legjobb formájukat. Úgy tűnik, mintha unnák a fotózást, és ezen a javítások sem segítettek.

QX magazin, 2010. november

Talán ez a fiúk pályafutásának legrosszabb címlapfotója, a pocsék megvilágítás mellé gyenge utószerkesztést kaptunk.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek