Starity

Demi messziről kerüli a lesifotósokat

2014. június 10. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Londonban töltött ideje alatt arról mesélt, hogy egy híresség miként kerülheti el a paparazzókat, de szót ejtett többek között a titokzatos barátjával írt dalról is.

hirdetés
Demi messziről kerüli a lesifotósokat

A hírességek életét sokszor megkeserítik a lesifotósok, akik egy-egy fotóért képesek bármit megtenni, ezzel néha átlépve egy bizonyos határt. A 21 éves énekesnő sűrűn hangoztatja, mennyire nem szívleli őket, ezért amikor csak teheti, megpróbálja elkerülni őket, és szinte csak nyilvános megjelenéseken sikerül elcsípniük, ám akadnak olyan celebek is, akik szándékosan azt keresik, hol kaphatják őket lencsevégre.

„Figyelj, simán elmehetsz randizni úgy, hogy közben senki sem zavar meg, ha tudod, hogy hova menj. Nem sűrűn láthattok engem paparazziképeken, magazinokban és bulvárlapok címlapján, mert nem járok olyan helyekre, ahol elkaphatnak. Viszont akik azt akarják, hogy megtalálják őket, szándékosan olyan helyeken jelennek meg. Tipikusan az a személy vagyok, aki nem szereti, hogyha rátalálnak, a nyilvánosságtól elzárva szeretem a magánéletem élni. Ezek a titkos helyek biztosítják azt számomra, hogy egy nyugodt, privát estét tölthessek el bárkivel.”

Lovatóról kevesen tudják, hogy dalszerzőként is tevékenykedik, már egészen kiskora óta. Első dalát hétévesen írta, amiben pillangókról és kiskutyákról énekelt. Ennek kapcsán a riporternek mesélt pár szót a dalírásról, és arról a számról is, amit jó barátjával, Nick Jonasszal írtak a közelmúltban, de hogy a szerzemény mikor fog megjelenni, azt még nem döntötte el.

„Nem tudom, hogy az előadók agya arra van-e beprogramozva, hogy gyorsan dolgozzanak, de például nem is olyan régen az egyik barátommal egy időben voltam a városban, mikor felhívott: 'Hé, miért nem jössz el a stúdióba? Ma este ráérsz?', én erre azt válaszoltam: 'Igen, persze.' Ezek után elmentem vele a stúdióba, és írtunk egy dalt. Azt hiszem, ez lett a kedvenc dalom, amit eddig valaha is írtam. A barát egyébként Nick Jonas volt. Egy-két óra alatt megírtuk, majd rögzítettük is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek