Starity

Két év csúszás után megjelent Melody vadonatúj lemeze

2014. június 10. 18:06   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Melody nem sokkal azután, hogy az előkelő második helyig tornászta fel magát a TCMS versenyében, végre megjelentette új CD-jét is, mely nagyjából két évet késett.

hirdetés
Két év csúszás után megjelent Melody vadonatúj lemeze

A szemtelenül fiatal énekesnő alighogy ezüstérmet szerzett a TCMS (= Tu Cara Me Suena) show-ban, két év csúszással ugyan, de piacra dobta vadonatúj szólóalbumát, mely körülbelül két esztendőt váratott magára. Megjelenését ugyanis 2012-re várták a rajongók, ám egy videoklipen kívül mégsem érkezett más. Új korongja címét már korábban is tudni lehetett: Mucho camino por andar, ami magyarul nagyjából annyit jelent: Hosszú út áll még előttünk.

Az új CD összesen 11 dalt tartalmaz, s bár ízig-vérig Melody, mégis merőben más és új, mint amit eddig az énekesnőtől megszokhattak a rajongók. Hangjával ugyanis ismét játszani kezdett, ahogyan az imitációs műsorban ezt már láthattuk tőle. Az MCPA egy vérbeli, mégsem tucat popalbum, melyen Melody ismét megmutatja, mi mindenre képes. A kritikusok mindenesetre egy modern s kifejezetten érettebb korongnak titulálták, mint előző munkáit.

Nagyon változatos albumot tarthat a kezében a vásárló, hiszen nemcsak balladák, de kifejezetten ritmusos, jól táncolható, fiatalos slágergyanús szerzemények is helyet kaptak rajta. Az énekesnő új munkájáról azt nyilatkozta, hogy a napjainkban divatos futószalagon gyártott slágereknek nem nagyon találjuk majd nyomát a korongon, sőt, igyekezett olyan albummal előrukkolni, mely tükrözi azt a sok művészeti munkát és a tökéleteshez közelítő folyamatot, ami kísérte a munkálatokat. A dalok hallgatása közben nem csak a lábak és a test mozdul meg, de az elme is, hiszen a dalszövegek is mondanivalót rejtegetnek magukban.

Melody sokak szerint ezzel a lemezzel tényleg felnőtt, érett nővé cseperedett, aki elérkezett életének és munkásságának egy vadonatúj szakaszába. Fényes jövőt jósolnak neki. Legyen így!

A Mucho Camino Por Andar tracklistája:

01. Mucho camino por andar (Hosszú át áll még előttünk)
02. Mi nombre está en tu piel (Nevem a bőrödben van)
03. No entiendo (Nem értem)
04. Ten cuidaito (Légy óvatos)
05. Tú no sabes quererme (Nem tudod, hogy szeretnél engem)
06. Hoy me voy (Ma fogom...)
07. Pensaba que era yo (Azt hittem, hogy te olyan vagy)
08. Cuánto me cuesta (Hogy kerüljem el)
09. Gritaré (Sikítok)
10. Escrito en la pared (Írás a falon)
11. Lo que llevamos dentro (Mi van bennünk)

A lemezbe belehallgathatunk az alábbi Youtube-videóban:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek