Starity

Ximena Navarrete dúskál a szerepajánlatokban

2014. június 10. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ximena Navarrete mostanság nem panaszkodhat, ugyanis jobbnál-jobb szerepejánlatokat kap több neves producertől. A választás azonban az ő kezében van, úgyhogy még nem tudni, hogy mely telenovella főszerepében láthatjuk viszont.

hirdetés
Ximena Navarrete dúskál a szerepajánlatokban

Ximena Navarrete szépségkirálynőként már bizonyított, és úgy látszik, megkapta az esélyt arra, hogy nevet szerezzen magának színésznőként is. A gyönyörű sztár eddig csak egy sorozatban játszott, a hazánkban is bemutatott A vihar című produkció azonban vegyes fogadtatásra talált, sokan bírálták Ximenát tapasztalatlansága miatt. Ennek ellenére jelenleg dúskál a szerepajánlatokban.

Salvador Mejía egyenesen imádja a játékát, ezért a neves producer szívesen nekiadná Lo que no se perdona című új telenovellájának női főszerepét. A színésznő partnere Fernando Colunga lenne, ami azért is érdekes, mert ő William Levy – A vihar férfifőhőse – legnagyobb riválisa. Giselle González első sorozatának főszerepét adná neki, a Yo no creo en los hombres című szériában egy olyan nőt formálhatna meg, aki önvédelemből megölte a férjét, és ezért börtönbe került.

Ximena egy bevándorló lányról szóló történet főszerepére is esélyes. A Muchacha italianaviene a casarse Pedro Damián kezei alatt futna. Ignacio Sada a Simplemente María címszerepében látná szívesen a sztárt, amely egy szegény varrónőből lett híres divattervezőről szólna. Mapat pedig a La sombra del pasado című telenovella női főszerepét osztaná a színésznőre, aki egyelőre nem erősítette meg, elvállalta-e valamelyiket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek