Starity

Az M2 vetíti a Once Upon a Time harmadik évadát

2014. június 10. 19:07   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az M2 fogja műsorra tűzni az Egyszer volt, hol nem volt című sikersorozat harmadik évadát, ám még előtte megtekinthetjük az első és második szezont is.

hirdetés
Az M2 vetíti a Once Upon a Time harmadik évadát

Az M2 nemrég bejelentette, hogy július 13-ától műsorra tűzi az Egyszer volt, hol nem volt című szériát, amely vasárnap esténként az első epizódtól lesz látható. A sorozat első és második szezonja korábban az M1-en futott, ám a harmadik évad új otthont kap. Az ismétléseket követően ugyanis vasárnap esténként Magyarországon eddig még nem látott epizódokkal az M2-n fog folytatódni az Egyszer volt, hol nem volt.

A népszerű produkció harmadik szezonja jó néhány fordulattal fogja a képernyők elé szegezni a magyar nézőket, ugyanis olyan dolgok derülnek ki, amelyekre többen nem is számítanak. A záróepizód egyébként Amerikában 80 perces volt, ám azt még nem tudni, hogy az M2 egyben fogja-e majd levetíteni, vagy pedig kettészedi.

A sorozat hazájában 2011-ben indult, és azóta töretlen a sikere. Magyarországon 2012 nyarán tűzték először műsorra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek