Starity

Élő: Demi Lovato - Really Don't Care ft. Cher Lloyd

2014. június 11. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai napon új videó került fel a platinalemezes előadó VEVO-csatornájára, amit még Neon Lights turnéján vettek fel március végén.

hirdetés
Élő: Demi Lovato - Really Don't Care ft. Cher Lloyd

Demi februártól egészen május végéig járta Észak- és Dél-Amerika városait Neon Lights turnéjával, ahol egész végig vele volt egy filmes stáb, akik rögzítették a turné minden pillanatát.

Május elején már közzétettek egy koncertfelvételt VEVO-csatornáján, akkor Neon Lights című dalához, most viszont legújabb kislemezének koncertváltozatával lepte meg rajongóit, amit a brit énekesnővel, Cher Lloyddal közösen vettek fel. Korábban a szám dalszöveges-videóját már megkapták az énekesnőt kedvelők, ám a videoklip még várat magára, amiben többek között a Blink 182 dobosa, Travis Barker is fel fog tűnni.

Lovato egyébként karrierje legsikeresebb turnéját tudhatja maga mögött, csupán hat brazíliai koncertje több mint 667 millió forintos bevételt hozott a házhoz, ám a turné nem zajlott zökkenőmentesen. Amikor éppen nem az influenzától és kínzó torokgyulladástól szenvedett, akkor az asztmája és allergiája nehezítették meg számára a fellépéseket. Ennek ellenére pihenésre továbbra sincs ideje, és szeptembertől ismét útnak indul DEMI névre hallgató világ körüli turnéjának keretein belül, de novemberben tesz egy kisebb kitérőt Enrique Iglesies Sex And The Love turnéján is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek