Starity

Árulják a sztárok lelkét

2014. június 13. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Többek között Matthew McConaughey, Jennifer Lawrence, Ryan Gosling és Drake lelkét is meg lehet vásárolni egy amerikai nőtől, aki rendeléseket is vesz fel.

hirdetés
Árulják a sztárok lelkét

Sok-sok durva sztárrelikviát árulnak a neten, amikért a legnagyobb fanatikusok akár dollármilliókat is képesek kiperkálni, azonban a mostani őrület talán az eddigi legsokkolóbb: ezúttal jópár híresség lelkéhez is hozzájuthatnak a rajongók egy amerikai nőnek hála.

Egy bizonyos Molly Gates névre hallgató hölgy ugyanis nemrég elkezdte áruba bocsájtani darabonként 4 ezer forintért Matthew McConaughey, Jennifer Lawrence, Ryan Gosling és Drake lelkét is az Etsy nevezetű oldalon.

A nem mindennapi és nem mellesleg törvényes vállalkozás a SoulsRUs néven fut Molly minneapolisi otthonában és rendeléseket is vesz fel – de a saját elmondása szerint kizárólag az ésszerűség határain belül, így Kanye West például a tiltólistán van.

„Egy különleges ajándékot keres egy szerettének? Vagy csak szükségét érzi annak, hogy birtokolja valaki lelkét? Nem számít mi a szándéka, én nem ítélkezem. A hobbim a lelkek aratása és elég jól megy. Mindegyiket egy stílusos üvegben helyezem el, hogy friss maradjon, és ne keveredjen bajba. Bármilyen lelket szeretnének, megszerzem (kivéve Kanye Westét, azt nem akarom újra megpróbálni). Legyen barát, szomszéd vagy híresség, belecsalogatom a lelkét egy üvegbe és elküldöm önnek. Csak adja meg a nevét és én elintézem a többit. Nem kell félni, az üveg nem jelent veszélyt önre vagy a szeretteire, amíg az zárva marad” - olvasható az oldalon.

Fotók: Etsy.com/Molly Gates

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek