Starity

American Horror Story: íme a negyedik évad első karaktere

2014. június 13. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágot látott az American Horror Story új évadából az első fotó, melyen Sarah Paulson karaktere látható.

hirdetés
American Horror Story: íme a negyedik évad első karaktere

Ryan Murphy nagysikerű horror-sorozata idén ősszel tér vissza az FX-re a negyedik évaddal és egy vadonatúj történettel, mely az 1950-es évekbeli Floridában játszódik. A széria alcíme Freak Show lesz és egy német nőről fog szólni, aki egy torzszülötteket felvonultató karnevál tulajdonosa.

A főszereplőt nem túl meglepő módon Jessica Lange kelti majd életre, ellenfelét pedig Denis O'Hare, aki szintén gyűjti a rendellenességgel született embereket. Mellettük feltűnik még a képernyőkön Kathy Bates, Angela Bassett, Evan Peters, Sarah Paulson és Frances Conroy is, valamint úgy hírlik, hogy még több kedvenc is visszatér majd, de egyelőre az ő nevüket nem hozták nyilvánosságra.

Eddig mindössze ennyit lehetett tudni az új évadról, a minap azonban Sarah a Twitteren megosztott egy fotót karakteréről, vagyis inkább karaktereiről, a rajongók legnagyobb örömére.

„Annyira izgatott vagyok, hogy Bette-et ÉS Dotot játszhatom ebben az évadban. Két fej jobb, mint egy!” – fűzte hozzá a színésznő a képhez.

Fotó: Twitter/Sarah Paulson

Sarah egyébként a hét elején az E! Newsnak adott interjújában elárulta, hogy amikor elolvasta a forgatókönyvet, mindössze két szó hagyta el a száját: „Szent sz*r”. Továbbá azt is elmondta, hogy az új szezon a Coven és az Asylum ötvözése lesz, ugyanis bár sötét hangulatú lesz, akárcsak a második évad volt, de ugyanakkor a harmadikra jellemzően humoros is lesz.

Erről korában Ryan Murphy is hasonlóképpen nyilatkozott az Entertainment Weeklynek: „Úgy gondoltam, hogy világos lesz, de aztán úgy alakult, hogy ijesztően sötétté vált, amilyen az Asylum évada volt. De hát, ha van egy Clown Killer [Gyilkos Bohóc] nevű karakter, akkor sötét lesz. Ő lesz a valaha volt legrémisztőbb bohóc” – osztotta meg és hozzátette, hogy a szakállas nőre is számíthatnak a nézők, de természetesen az American Horror Story-s változatra – ami sajnos még nem tudjuk, hogy mit is jelent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek