Starity

Megan Fox, mi van a táskádban?

2014. június 13. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Transformers színésznője megmutatta, milyen kacatokat töm retiküljébe.

hirdetés
Megan Fox, mi van a táskádban?
Fotó: Lester Cohen/WireImage

A 27 éves Megan Fox sosem hagyja otthon Kooba-táskáját, bárhová is megy, mindig visz magával Aquaphort, amit saját csodaszereként jellemez. „Részben Aquaphorból és szőlőmagolajból készítek hidratáló maszkot. Az Énok könyvét olvasom, amely egykor a héber bibliához tartozott. A kedvenc sorozatom az Ancient Aliens, a könyv pedig földönkívüli módon írja körül az angyalokat.”

A színésznő csakis fekete tollat használ, mivel nagyon izgatja a kézírása, továbbá mióta először teherbe esett, ügyel a baktériumokra is, így ha a rajongói megállítják autogramért, inkább nem vesz olyan tollat a kezébe, melyről nem tudja, hol járt.

„Avon-illatot hordok magamnál, az Instinctet, ami februárban került a boltokba. Az egyik jegye a szantálfa, ami nappal tökéletes. Némi készpénzt is tartok a táskámban, hogy tudjak borravalót adni – sosem adok kevesebbet húsz dollárnál. Régen én is kávézóban dolgoztam, szóval tudom, milyen értékes a jatt!”


Fotó: Michael Pirrocco

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek