Starity

A Csillagainkban a hiba sztárja odáig van Adam Lambertért

2014. június 13. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagainkban a hiba sztárja mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a könyv és a film szerelmeseinek körében, azonban a legnagyobbaknak is lehet kedvence.

hirdetés
A Csillagainkban a hiba sztárja odáig van Adam Lambertért

Adam Lambertnek újabb rajongója akadt a sztárvilágban, a Little Mix után, a húsz éves amerikai színész, Ansel Elgort dicsérte őt a Yahoo rapidrandis kérdései során. Ansel elmondta, soha nem rajongott a tehetségkutatókért, de amikor meghallotta Lambertöt énekelni, teljesen elámult.

„Az American Idolból csak egy évadot néztem, amelyikben Adam Lambert volt. Azt gondoltam, ez a srác a legjobb énekes, akit életemben valaha is hallottam. Mindenkinek elmondtam, hogy ő a legjobb. Ez tény. Nem egyszerűen vélemény, hanem tény. Ő a legjobb a világon. Szóval körülbelül minden nap szavaztam Adam Lambertre.”

A Csillagainkban a hiba pár hete került mozikba, és elsöprő sikert aratott, főként a fiatalok körében. Eközben Adam már gőzerővel készül a Queen + Adam Lambert arénaturnéra, amelyről Brian May számolt be Twitteren: „Igen, Los Angelesben vagyunk! A Queen + Adam Lambert próbák már a csontjainkban égnek. A látvány masszív és felháborító. Lassan készen állunk! – Bri”

Adam Lambert, Roger Taylor, Nikki Pixx és Brian May az iHeartRadio próbáján

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek