Starity

Szinkronhang lett Rihanna

2014. június 14. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Home című animációs filmben csendül fel az énekesnő hangja, ám nem egy dal, hanem a főszereplő, Tip életre keltése kapcsán. Partnere pedig az Agymenők Sheldonja lesz.

hirdetés
Szinkronhang lett Rihanna

Az Így neveld a sárkányod és a Croodék készítői újabb animációs filmmel készülnek, mely a Home címet kapta, főszereplőinek szinkronhangjaiként pedig olyan sztárokat sikerült megkaparintaniuk, mint Rihanna, Steve Martin, Jim Parsons és Jennifer Lopez.

A történet szerint egy egész bolygónyi űrlény, bizonyos Boovok elfoglalják és átveszik az uralmat a Földön, az embereket pedig elfogják és áthelyezik őket. Azonban egy találékony és talpraesett lány, Tip (Rihanna) megmenekül, és véletlenül összetalálkozik az egyik száműzött Boovval, akit Ohnak hívnak (Jim Parsons). A két szökevény szinte rögtön összebarátkozik és Tip macskájának társaságában kezdetét veszi izgalmakkal teli kalandos utazásuk.

Az animációs filmet először idén november 26-án mutatják be Bosznia és Hercegovinában, Kanadában, Mexikóban, Szerbiában és Tajvanban, az amerikai mozikba viszont csak 2015. március 27-én kerül, a magyar premierről pedig még nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek