Starity

Britney-nek adta ki magát Keira Knightley

2014. június 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem tudott ellenállni, mikor egy lány Britney Spearsnek nézte.

hirdetés
Britney-nek adta ki magát Keira Knightley

A Jack Ryan sztárját gyakran tévesztik össze más hírességekel, főleg Natalie Portmannel és Kate Winslettel, de nemrég, amikor Los Angelesben járt, egy leányzó azt hitte, Britney Spears áll előtte, a színésznő pedig nem tudott ellenállni – erről ekképp vallott a The Graham Norton Show-ban: „Háromszor is megesett már velem Los Angelesben. Eléggé izgatott lettem ettől, úgyhogy dedikáltam és fotózkodtam is velük.”

A brit szépség elárulta, nagyon kevés közös van benne és a Toxic 32 éves énekesnőjében – ő például utál a nyilvánosság előtt énekelni.

„Szeretek énekelni, ha mondjuk a saját zuhanyzómban állok, vagy nagyon részeg vagyok, de emberek előtt már egyáltalán nem, és erre nem is jöttem rá addig, míg igent nem mondtam a filmre, és egy csomó ember előtt énekelnem kellett.”

Keira viccelődve hozzáfűzte, majdnem megölte a férjét, James Rightont, amikor meg akarta őt tanítani gitározni legújabb filmje kedvéért: „A férjem megpróbált megtanítani gitározni a szerepem miatt, de majdnem válással és gyilkossággal ért véget a dolog. Sosem voltam annál dühösebb – a harag nem az én területem, és nem is tapasztaltam meg korábban, milyen.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek