Starity

Lily Allen mindig is híres akart lenni

2014. június 15. 19:07   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lily Allen a színész Keith Allen és a producer Alison Owen lányaként már kiskorában arról álmodozott, hogy mikor felnő, híres lesz.

hirdetés
Lily Allen mindig is híres akart lenni

A 29 éves brit énekesnő már bizonyított annak érdekében, hogy bármit megtenne, hogy az emberek róla beszéljenek, mint kiderült, nem véletlenül: már kiskora óta arra törekszik, hogy különleges bánásmódban részesüljön.

Lily egy különleges interjút adott nemrégiben a Telegraph magazinnak: „Mindig is arra vágytam, hogy énekelhessek, de azt gondolom, a hírnév megszerzése mégis nagyobb cél volt ennél. Láttam, hogy az emberek hogyan bánnak a népszerű emberekkel, és én is különlegesnek akartam érezni magam, hogy mindig rám szegeződjön mindenki szeme.”

Az énekesnő, aki mára már két gyönyörű gyerek édesanyja, azt vallja, édesanyja csillogó életvitele mutatott neki példát. Bár elérte élete célját, nem szeretné, ha a gyerekei az ő példáját követnék, attól tart, hogy a hírnév egy szempillantás alatt tönkretenné az életüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek