Starity

Adam Levine nem volt menő a csajoknál

2014. június 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine hétfőn jelent meg KIIS FM-nél, hogy Ryan Seacrest vendége legyen és a műsorvezető leendő házasságáról, tinédzseréveiről és soron következő nagylemezéről faggassa.

hirdetés
Adam Levine nem volt menő a csajoknál

A Maroon 5 népszerű frontembere, Adam Levine hétfőn vendégeskedett Ryan Seacrest műsorában, amikor is a műsorvezető nem szégyellt rákérdezni semmire, így Adam elárulta, miszerint természetesen engedélyt kért menyasszonya, Behati Prinsloo édesapjától a lánykérésre.

„Az engedélyét kértem. Nem akartam erről itt beszélni, hisz tudod, milyen vagyok, de igen, természetesen megkérdeztem. Meg kellett kérdeznem tőle. És ez igazán idegtépő volt” – vallotta be Adam, aki két éve alkot egy párt a namíbiai származású modellel.

A Ryan és Adam között kibontakozó beszélgetés a vallomást követően egy másik irányba mozdult, amikor is szóba került, hogy Adam milyen messzire is jutott attól az énjétől, aki a középiskolában megalapította a mára már világhírű Maroon 5-ot.

„Elsőévesek voltunk a középsuliban, egyetlen lány sem állt szóba velünk. Csupa pattanásos volt az arcom. Nem igazán mondhatnám, hogy menő voltam. És aztán ez az egész elkezdődött és itt vagyok, még mindig ezt csinálom. Eldobom az agyam!” – nyilatkozta nevetve Adam, majd amikor Ryan előállt a kérdéssel, miszerint mikorra várható a Maroon 5 legújabb, V. címre keresztelt nagylemeze, melyen Gwen Stefani is közreműködik, az énekes meglepődve válaszolt:

„Honnan tudsz már mindent? Meglepetésnek szántam, de igen, így van, Gwen is közreműködik.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek