Starity

Klippremier: Ayumi Hamasaki - Lelio

2014. június 18. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült a J-Pop-császárnőjének legújabb videoklipje, amit a Lelio című dalához forgatott. A szám helyet kapott az énekesnő júliusban megjelenő új stúdióalbumán.

hirdetés
Klippremier: Ayumi Hamasaki - Lelio

Június 15-én jelent meg Ayumi Hamasaki legújabb videoklipje, amit a Lelio című dalához forgatott. A klipben a 35 éves énekesnő egy fekete felsős, rövid farmernadrágos és egy ezüstös összeállításban látható. Bár Ayu nem profi táncos, de nagyon élvezte a forgatást, ami a klipen is látszódik, és tele van energiával.

Az album első kislemeze a Pray volt, mely még január 27-én jelent meg. A dalt felhasználták a BUDDHA 2 című animációs filmben. Következő kislemez a Hello new me lett, ami május 14-én jelent meg, és felhasználják a Zoku – Saigo Kara Nibanme no Koi nevezetű japán drámában. Ekkor már sejteni lehetett az új album érkezését. Május 30-án jelent meg a korong harmadik kislemeze XOXO / Terminal címmel.

Az aranytorkú énekesnő 15. stúdióalbuma Colours címmel július másodikán kerül a boltok polcaira. A korongot összesen öt formátumban lehet beszerezni: CD, CD+DVD, CD+Blu-ray, TeamAyu CD+DVD, TeamAyu CD+Blu-ray.

Borítóképek:

Dallista:

  1. Feel the love
  2. XOXO
  3. What is forever love
  4. Hello new me
  5. Pray
  6. Terminal
  7. Angel
  8. Merry-go-round
  9. Lelio
  10. NOW & 4EVA

Eddig három nótához készült klip: Feel the love [„ayupan × Bloody Bunny” ver.], Merry-go-round [Appearance by VERBAL ver.] és most a Lelio, és további kettőhöz várható (XOXO, Angel).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek