Starity

Megnősült Sebastian Roché

2014. június 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók és a The Originals bosszúszomjas ősi vámpírja nemrégiben oltár elé állt.

hirdetés
Megnősült Sebastian Roché
Fotó: David One/People

Egyre több örömhírt kapunk a The CW két népszerű sorozata, a Vámpírnaplók és a The Originals háza tájáról, ugyanis nemrég derült ki, hogy Joseph Morgan eljegyezte Persia White-ot, most pedig egy esküvőre is sor került.

A People jelenthette be elsőként ugyanis két fotó társaságában, hogy Sebastian Roché feleségül vette színésznő kedvesét, Alicia Hannaht május 31-én. A meghitt ceremóniát a Dél-Franciaországban található Chateau Les Bouyssesben tartották, 50 főt számláló családi és baráti körben.

„A festői hátteret a szőlős dombok és a köztük hömpölygő folyó biztosította. 700 éves kastély, helyi bor, baguette-ek mennyei Brie sajttal. Egy csoportnyi idegen, akik örök barátságot kötöttek... Mindez részese volt a leghihetetlenebb esküvőnek” – árulta el a lapnak Oded Fehr, aki szintén a násznép tagja volt.

Az újdonsült férj elárulta a People-nek, már akkor tudta, hogy Alicia az igazi, amikor először találkoztak. „Elbűvölt és tudtam, hogy ő a nagy ő. Megadtam Aliciának a számomat, de nem hívott fel. Barátok maradtunk ennek ellenére és hála az égnek, két és fél évvel ezelőtt megváltoztak a dolgok. A születésnapjának előestéjén tettem fel neki a nagy kérdést tavaly, a Topanga Canyonban.”

Fotó: David One/People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek