Starity

A rendőrség szakította félbe Selena Gomez buliját

2014. június 18. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan durva partit tartott a színésznő a múlt nap, hogy a szomszédok kihívták a rendőrséget.

hirdetés
A rendőrség szakította félbe Selena Gomez buliját
Fotó: Teen Vogue

Úgy tűnik, Selena Gomez tényleg nem tudja betartani korábban megfogadott új életvitelét, melyben nélkülözné a pasikat, a bulikat és az alkoholt is, hiszen már a múltkori csajos estjükön Cara Delevingne-nel, Suki Waterhouse-szal és Katy Perryvel olyan fotók születtek, amik bizony arról tanúskodnak, hogy nem kevés pohár alkohol legurult a torkukon.

Most pedig a TMZ arról számolt be, hogy kedden az egykori Disney-üdvöske akkora bulit tartott otthonában, hogy az egész szomszédság attól zengett, így a környéken lakók megelégelték a fülsiketítő zenét és kihívták a rendőrséget, akik véget vetettek az őrült partizásnak.

Továbbá néhány forrás azt állítja, hogy Selena ismét visszafogadta Justin Biebert, mivel úgy gondolja, már jó útra tért, de a barátok és a család egyáltalán nem ért vele egyet és szerintük ez a durva buli is miatta került megrendezésre.

Ráadásul az új pletykákra az is ráerősít, hogy a 21 éves színész-énekesnő hétfőn Bieber társaságában ünnepelte a kanadai tinititán legjobb barátja, Alfredo Flores születésnapját. Az aznapi buliról egy rövidke videó is felkerült az Instagramra Khalilnak köszönhetően, amelyen Justin mellett ál Selena, bár sok mindent nem lehet kivenni belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek