Starity

A Vadmacskák kiütötték a Tuti gimit

2014. június 19. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub ismét nem kedvez a Tuti gimi című sorozat hazai rajongóinak, ugyanis határozatlan időre törölte a hetedik évad premierepizódjait, helyére pedig a Vadmacskák című széria fog kerülni.

hirdetés
A Vadmacskák kiütötték a Tuti gimit

Az RTL Klub június 29-étől tűzte volna műsorra a Tuti gimi hetedik évadát, amelyből még januárban mindössze egyetlen epizódot adtak le. A csatorna most ismét törölte a vetítést, így nemcsak a már látott évadnyitó epizódot, de még a szezon eddig le nem vetített részeit sem láthatjuk.

Az Amerikában kilenc évaddal büszkélkedő széria 2012-ben ért véget, Magyarországon viszont mindig évekkel le voltak maradva az eredetitől, így nem is csoda, hogy nálunk nem tudott akkor sikert elérni. Arról nem is beszélve, hogy az RTL Klub sosem vetítette főműsoridőben, így esélyt sem kapott a bizonyításra. Azt pedig nem tudni, hogy a megmaradt epizódokat mikor tűzi műsorra a csatorna.

A Tuti gimi hetedik évada helyett egy Magyarországon eddig még nem látott sorozat mutatkozik be, amely nem más, mint a 2010-ben készült Hellcats, amely Vadmacskák címen kerül adásba június 29-étől minden vasárnap kora délután, 12 óra 55 perckor.

A széria egyébként ugyanebben megjelenésének évében a People Choice Awardson a Legjobb új TV-dráma díjért versenyzett, ám alul maradt a még ma is nagy sikerrel futó Hawaii Five-0 című krimisorozattal szemben. A nem éppen jó nézettséget produkáló Vadmacskák így kegyelmet sem kapott a The CW csatornától – ellentétben A szépség és a szörnyeteggel, amely ennek a díjnak köszönhette a második évadát – így mindössze egy évad készült belőle.

A Vadmacskák főszerepeiben az énekesnőként és színésznőként is népszerű Alyson Michalka és Ashley Tisdale láthatóak, a Tuti gimi rajongóinak pedig talán némi vigaszt jelent, hogy a sorozat két korábbi sztárja, Robbie Jones és Matt Barr is látható benne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek