Starity

Lady Gaga felszántotta az internetet

2014. június 20. 11:11   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este szó szerint percek alatt lepte el a hír az internetet, miszerint a TMZ birtokába jutott Lady Gaga Do What You Want kiadatlan klipje. Az énekesnő úgy gondolja, az emberek nem állnak készen a videóra.

hirdetés
Lady Gaga felszántotta az internetet

Lady Gaga személyisége és cselekedetei eddig is jócskán vitatottak voltak, de állítások szerint az ARTPOP második kislemezéhez készült videoklip minden eddigit túlszárnyal. A sztárfotós, Terry Richardson által rendezett videó, melyben R. Kelly is látható olyannyira vadra sikerült, hogy Gaga csapata és kiadója úgy döntött, a videoklip nem láthat napvilágot.

Nem titok, hogy Terry nemrégiben szexuális zaklatás vádjával került a médiába, több modellje is azt állítja, hogy a fotós zaklatta őket a fotózások után. Egyes értekezések szerint Lady Gaga nem tudott erről a videó forgatásakor. Illetve a dal másik előadóját Gaga mellett, R. Kellyt is régóta azzal vádolják, hogy a múltban fiatalkorú kislányokat zaklatott szexuálisan.

Ez megmagyarázza, hogy a videóban orvosként tevékenykedő Kelly a kórházi ágyon fekvő Gagát vizsgálja, miközben ő magához nyúl. Nem beszélve arról, hogy a dalszöveg szerint Kelly azt csinálhat Gaga testével, amit akar. Lady Gaga korábban azt nyilatkozta a videóval kapcsolatban, hogy ha az énekesnő előadása, melyben lehányják őt, sokkolta az embereket, akkor nem állnak készen erre a videóra.

A tegnapi nap folyamán a TMZ birtokába jutott a szeptemberben leforgatott kliphez, melyből egy 30 másodperces videót adtak ki. A hír percek alatt lepte el az internetet és a legnagyobb hírközlő portálok, köztük a Billboard is azonnal reagált rá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek