Starity

Beyoncé újra a képernyőn!

2014. június 20. 11:11   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé új dokumentumfilmjét nemsokára megtekinthetjük, amelyben a legutóbbi turnéjának egy-egy állomásán előadott dalát láthatják és hallhatják a rajongók.

hirdetés
Beyoncé újra a képernyőn!

Beyoncé A The Mrs Carter World Tour névre keresztelt turnéját 2014. március 27-én fejezte be. Ezúttal, akik lemaradtak, egy kis betekintést kaphatnak arról, milyen is volt a turné.

Az énekesnő visszatér az HBO képernyőire, ugyanis a Beyoncé: X10 című műsor hamarosan kezdetét veszi. A 10 epizódos show a turné egy-egy állomását rögzíti, és egy-egy dalt mutatnak be. Június 29-étől veszi kezdetét, mely minden vasárnap visszatér a négyperces részeivel. Természetesen a korábbi dalok mellett a 2013 decemberében megjelent BEYONCÉ fémjelzésű ötödik korong dalai is felcsendülnek majd.

Nem ez lesz az első projekt, ugyanis 2013 februárjában ugyanígy az HBO tűzte műsorára a teljes Life Is But a Dream című dokumentumfilmjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek