Starity

Startolt a Fall Out Boy és a Paramore közös turnéja

2014. június 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kezdetét vette az év talán legjobban várt koncertsorozata, melyet a hatalmas közös rajongótáborral rendelkező Fall Out Boy és Paramore szerveztek.

hirdetés
Startolt a Fall Out Boy és a Paramore közös turnéja

Tegnap indult a két amerikai együttes közös turnéja, ezen felbuzdulva pedig összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat róla.

Honnan ered az ötlet?

Több pletyka és egy kiszivárgott promóciós videó után jelentették be hivatalosan is január 9-én, hogy a külön-külön is hatalmas, de nagy közös rajongótáborral is büszkélkedő két banda koncertsorozatra indul együtt. Mint kiderült, ezt már évek óta szerették volna megvalósítani:

„Mindannyian nagyon hasonló háttérrel rendelkezünk, mindkét együttes ugyanabból a világból emelkedett ki. Éppen ezért olyan jó érzés, hogy együtt alkothatunk valamit ennek a háttérnek és mindkét rajongótábornak a tiszteletére, mert már nagyon régóta szeretnénk, hogy ez a turné megvalósuljon” – mondta Hayley Williams, aki a minap bemutatta talán az eddigi legextrémebb frizuráját is.

A koncertsorozat 19-én indult a Connecticut állambeli Hartfordból, és a washingtoni Puyallupban fog véget érni szeptember 12-én.

Környezetbarát turné

A MonumenTour teljes mértékben zöld lesz, hála a LiveNationnek és a JustGreen Lifestyle-nak. Azon kívül, hogy a két cég szén-dioxid-kibocsátástól mentes üzemanyagot biztosít, még egy nyereményjátékot is szervez az amerikai fanok számára, akik közül egy szerencsés július 26-án szén-dioxid-kibocsátásmentesen utazhat a turné tampai állomására, ahol környezetbarát programokban vehet részt a zenekarok tagjaival, mindemellett pedig VIP-belépőt is kap.

Közreműködések is várhatók

„Ugyanolyan hosszú mindkét együttes része a koncerteken, úgyhogy mindenképp megpróbálunk beiktatni egy közös zenélést. Ezen kívül nem szeretnék sokat elárulni, de biztos, hogy mind a négy albumunkról fogunk dalokat játszani, hogy azok is élvezhessék a show-t, akik a kezdetektől velünk tartanak, és azok is, akik csak nemrég ismerték meg a zenénket” – nyilatkozta a Paramore frontasszonya, aki ígéretét be is tartotta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek