Starity

Hamarosan megnyitja kapuit az Abszol út

2014. június 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 8-án nyitja meg kapuit a Harry Potterből jól ismert Abszol út Floridában.

hirdetés
Hamarosan megnyitja kapuit az Abszol út

2010. június 18-án nyitott meg a Varázsvilág a Kalandok szigetén, melyet a floridai Universal Studios területén találhatnak meg az érdeklődők. A park a hatalmas érdeklődés miatt további fejlesztésre és bővítésre szorult, így nemrégiben elkészült a Harry Potterből jól ismert ivó, a Foltozott Üst, ahonnan az Abszol útra léphetnek ki az arra kószálók.

Érdekesség, hogy a parkot a Harry Potter-filmek jogait birtokló Warner Bros. és a Universal karöltve hozta létre, melynek kapuit július 8-án nyitják meg újra a látogatók előtt. A Varázsvilágot és a Kalandok szigetét a Roxfort Expressz által lehet majd megközelíteni és 136 dollárért (kb. 30.000 Ft) lehet majd mindkét létesítménybe belépést nyerni.

Míg alig egy évvel ezelőtt csupán virtuálisan lehetett bejárni e varázslatos helyet a Google Maps applikációjának segítségével, addig hamarosan kitárul a Foltozott Üst kapuja, hogy betekintést engedjen az Abszol útra, ahol Ollivander Pálcaboltja mellett elhaladva beugorhatunk egy jéghideg finomságért Florean Fortescue Fagylaltozójába vagy némi csíny reményében a Weasley Varázsvicc Vállalathoz.

A nyitás alkalmával különlegességgel is szolgál a park, ugyanis aki vakációs csomagra fizet elő – 109 dollár (24.000 Ft) / fő / éj –, az már június 29-én részese lehet a csodának, ez alkalommal pedig Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood), valamint James és Oliver Phelps (Fred és George Weasley) várják majd az érkezőket.

Öveket becsatolni! Indulhat az utazás!







Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek