Starity

Anastacia sérvet kapott

2014. június 21. 07:07   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő ismételten egészségügyi problémákkal küzd, ugyanis a minap sérvet diagnosztizáltak nála orvosai.

hirdetés
Anastacia sérvet kapott

Egy francia hírportál értesülései szerint Anastacia egészségügyi okok miatt törölni kényszerült néhány nyári fellépését, mivel a közelmúltban sérvet kapott. Az olasz-, francia- és németországi helyszínek érintettek az ügyben.

Nem mondható szerencsésnek az énekesnő e téren, ugyanis egy év sem telt el azóta, hogy egy súlyos betegségből, a másodszorra diagnosztizált melldaganatból felépült. Akkoriban egy igen intenzív csatát vívott hónapokon keresztül, míg végül gyógyultnak nyilvánították orvosai. Kis idő elteltével egy újabb komoly operáción esett át, a masztektómián, azaz a melleltávolító műtéten.

2008-ban pedig szívritmuszavart állapítottak meg nála, ám hallani sem akart az operációról. Elmondása szerint elég volt a 2003-as mellrák utáni hercehurca, ezért inkább a gyógyszeres kezelés mellett döntött. Egyszer úgy fogalmazott, hogy a munkássága, a karrierje és a sikerei miatt elképzelhető, hogy rengetegen irigylik, ám az egészségügyi problémái miatt annál kevésbé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek